tatina ljubimica

Mezimica Beckhamovih sa samo 11 godina uživa u neviđenom luksuzu, a ove fotke su dokaz da je svi tretiraju kao princezu

Harper Beckham Harper Beckham Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Harper Seven i Cruz Beckham - 1 Harper Seven i Cruz Beckham - 2 Harper Seven i Cruz Beckham - 4 Harper Beckham slavi rođendan u Hrvatskoj Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 +18 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Galerija

Harper i Cruz Beckham snimljeni su u šopingu u St. Tropezu, u koji su stigli na odmor s obitelji na svojoj luksuznoj jahti, kojom su ranije ovog ljeta posjetili i Hrvatsku.

David i Victoria Beckham sa svojom djecom trenutačno uživaju na odmoru u popularnoj francuskoj destinaciji za bogate, St. Tropezu, a paparazzi ih prate u stopu, pa im nisu mogli promaknuti ni posebni trenuci između njihova 17-godšnjeg sina Cruza i 11-godišnje kćeri Harper Seven.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham Tu su baš uživali! Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

Brat i sestra zajedno su sišli s luksuzne obiteljske jahte i prošetali gradom, a njihove nove fotografije još su jedan dokaz da je Harper mezimica cijele obitelji.

Cruz je svoju mlađu sestru odveo u šoping i nosio joj vrećice, a sudeći prema njezinu osmijehu, uživala je provodeći se sa starijim bratom.

Inače, Harper je 11. rođendan proslavila na otoku Lopudu pokraj Dubrovnika, na kojem je obitelj Beckham provela nekoliko dana prije nego što se uputila u Francusku.

Victoria je na svojem Instagramu objavila fotografiju Davida i njegove ljubimice Harper iz Hrvatske, a slavni par nahvalio je našu zemlju na društvenim mrežama, na kojima zajedno broje više od 100 milijuna pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Beckhamovi su na Lopudu uživali u luksuznom kompleksu smještenom u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Cijena najma ovog kompleksa po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Prije Lopuda bili su u Veneciji, u kojoj su ih paparazzi snimili tijekom vožnje gondolom.

Osim Harper i Cruza, bračni par Beckham ima još dvojicu sinova, 19-godišnjeg Romea, koji je s njima na ljetovanju, te 23-godišnjeg Brooklyna, koji ljeto provodi s novopečenom suprugom Nicolom Peltz.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga pokazala je svoje raskošne grudi u mini topiću, a pažnju su privukle i njezine neobične hlače

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +2 Leni Klum Zanimljivosti Fotka kćeri Heidi Klum izazvala je veliku polemiku na Instagramu, i ona sama je zaključila da je pretjerala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene