Dosad neviđeno

Pažnju privlači bizarnim ljubavnim vezama, a sada je objavila video koji tjera strah u kosti ali se ljudima i sviđa

Bella Thorne i Tana (Foto: Instagram) Bella Thorne i Tana (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne i Tana (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) +0 Bella Thorne (Foto: Instagram) Galerija

Bella Thorne režirala je glazbeni video benda Cheat Codes i zajedno s njima sve ostavila u čudu.

Američka glumica Bella Thorne u posljednje je vrijeme medijske stupce punila bizranim ljubavnim vezama, izlazila je istovremeno s muškarcima i ženama, šokirala objavama na društvenim mrežama i incidentima u javnosti. Unatoč tome što su joj kritičari dali titulu jedne od najperspektivnijih mladih glumica, filmske uloge su joj zapravo donijele najmanju količinu slave.

Međutim, 22-godišnja Bella odlučila je sada ući u redateljske vode pa je tako u suradnji s popularnim američkim bendom Cheat Codes, u ulozi redateljice, snimila glazbeni video za njihov singl "No Service In The Hills". Sudeći po komentarima na društvenim mrežama i naslovima u američkim medijima, video snimljen u verziji kratke horor priče, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Hoće li to biti i u vašem slučaju, najbolje da se uvjerite sami nakon što pogledate video, koji je i sama objavila na svojim društvenim mrežama. 

Dodatna zanimljivost je da s bendom Cheat Codes svira i uspješni varaždinski bubnjar Saša Maček, kojemu je u posljednjih devet godina Los Angeles postao drugi dom i u kojemu ostvaruje zavidnu glazbenu karijeru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SASA (@sasamacek_) on

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Naš vatreni pohvalio se vještinom koju krije njegova lijepa supruga, ona baš nije bila sretna: "Kad žena razvuče"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene