Skoro pala u nesvijest

Belan šokirao obožavateljicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obožavateljica Nene Belana skoro je pala u nesvijest!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Neno Belan i Fiumensi večeras i sutra će održati tradicionalne koncerte povodom Valentinova u Tvornici.

A tradicionalno prije zagrebačkih koncerata, Neno je svirao i na Narodnom radiju. Tako je bilo i sinoć.

Belan je gostovao u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' gdje nije krio zadovoljstvo što su oba koncerta u Tvornici kulture rasprodana unaprijed.

>> Podijelili smo ulaznice za koncert Nene Belana u Tvornici!

'Drago mi je biti s njim na sceni, jer je jedan od naših najboljih kantautora. Godinama drži visoki nivo i piše pjesme koje ostaju', pohvalio ga je u eteru Aki Rahimovski, koji će biti gost na koncertima, zajedno s Husom, Klapom Kampanel i Ljetnim kinom, koji su sinoć također svirali na radiju.

U opuštenoj atmosferi slavio se rođendan gitarista Željka Romca, a posebno zanimljiv bio je susret mlade djevojke Lee, koja je pobijedila u izboru za najveću Belanovu obožavateljicu. Upoznavanje je prošlo tako da je Lea gotovo pala u nesvijest.

'Ovo stvarno nisam očekivala, još drhćem i ne mogu vjerovati da ste me zvali. Sve su pjesme savršene u svakom pogledu', rekla je obožavateljica koja je za skorašnji rođendan dobila upoznavanje sa svojim idolom.

Vlada Divljan rekao je da mu je Belan jedan od omiljenih autora, Zoran Predin izjavio da uči od njega, a Lea Dekleva mu je poželjela ljubav.

'Pokazao je da se može uspjeti samo talentom i gitarom. Zadržao je dječačku dobru dušu, a kao glazbenik u mome srcu ima posebno mjesto', izjavio je Petar Grašo, a Luky mu je poručio 'Forza Fiume'.

Voditelj Petko odlučio je iznenaditi ekipu Fiumensa, svima poklonivši šešire da se i oni osjećaju poput svog šefa.

'Staviš šešir i odmah si Neno Belan', rekli su Fiumensi obećavši dva sjajna unplugged koncerta ovog petka i subote u Tvornici kulture.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene