Ljepotica s piste

Ona je ona prava: Ovo je žena koja je ukrotila jednog od najvećih slavnih zavodnika

Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Anne Vyalitsyna (Foto: Getty) +0 Adam Levine i Anne Vyalitsyna (Foto: Getty) Galerija

Manekenka Behati Prinsloo i pjevač Adam Levine počeli su hodati 2012. godine.

Južnoafrička ljepotica manekensku je karijeru zamijenila majčinstvom.

Pogledaj i ovo Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Njih se čekalo Kakve ljepotice: Na najprestižniju modnu pistu sinoć su se vratile dvije velike zvijezde

30-godišnja manekenka Behati Prinsloo jedna je od najpoznatijih anđelica Victoria's Secreta, no ljepotica je piste i naslovnice posljednjih godina zamijenila majčinskom ulogom.

Podsjetimo, ljepotica se 2014. godine vjenčala s frontmenom grupe Maroon 5 Adamom Levineom, a par danas ima dvoje djece, djevojčice Dusty Rose i Gio Grace.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

Njihovu vezu nisu pratili nikakvi skandali sve ove godine, no njihova je ljubavna priča zanimljiva zbog toga što je Adam prije veze s njom bio poznat kao okorjeli zavodnik čije veze nisu predugo trajale. Navodno je pjevač slomio srca brojnim slavnim damama, među kojima su manekenke Nina Agdal i Anne Vyalitsyna, ali i tenisačica Maria Sharapova, glumica Cameron Diaz i pjevačica Jessica Simpson.

Adam Levine i Anne Vyalitsyna (Foto: Getty) Adam Levine i Anne Vyalitsyna (Foto: Getty) Foto: Getty

S Annom je bio u dvogodišnjoj vezi, a upravo je plavokosa Ruskinja najgore prošla od svih bivših jer se Adam navodno počeo viđati sa sadašnjom suprugom dok je još bio u vezi s njom. Da stvar bude gora, i Anna je u to vrijeme nosila revije Victoria's Secreta, pa su cure bile kolegice, a par je upoznala upravo ona 2011. godine ni ne sluteći što će se dogoditi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

Adam i Behati počeli su hodati 2012. godine, a dvije godine kasnije vjenčali su se u Meksiku. Između para je 10 godina razlike, no to im nikada nije predstavljalo problem. Prije vjenčanja s Behati Adam se navodno ispričao svim bivšim curama kojima je slomio srce i to je navodno ona tražila od njega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

Vjerujemo kako to nije bilo nimalo lak posao, no Adam je školski primjer zločestog dečka koji se smirio uz onu pravu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene