I to se događa

Crvenim tepihom prošetala je u čudnom izboru obuće, a zbog pomalo bizarnog razloga morala i bosa na pozornicu

Barbara Munjas Barbara Munjas Damir Skomrlj/Cropix 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Munjas Barbara Munjas Barbara Munjas Barbara Munjas Barbara Munjas +0 Barbara Munjas Galerija

Barbara Munjas nastupila je bosa na Dori i to nakon što se nespretno ozlijedila.

Barbara Munjas bila je jedna od natjecateljica ovogodišnje Dore u Opatiji  koja je svojom pjesmom "Putem snova" pokušala izboriti odlazak na Eurosong u Veliku Britaniju, a u tome ju je umalo spriječila ozljeda.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Vidi se promjena Tony Cetinski pokazao rezultate estetskog zahvata kojem se podvrgnuo, može se pohvaliti svojim zaštitnim znakom!

Naime, mnogi su primijetili da je Barbara tijekom nastupa bila bosa i sa zavojem oko jednog stopala, dok je na crveni tepih stigla u hotelskim papučama koje je uskladila s kožnom haljinom i crno-bijelom bundom, a podršku su joj pružile i prateće plesačice.

Planove da nosi visoke potpetice poremetila joj je ozljeda noge i to kada se pokušala inhalirati vrućom vodom zbog prehlade. Prema pisanju Večernjeg lista Barbara je po sebi prolila lonac vrele vode, a na nozi joj se nakon toga stvorio veliki plik. Prije nastupa na svom je profilu na Instagramu objavila i video kojim se našalila na svoj račun.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BarbaraMunjas (@barbaramunjas)

Unatoč ozljedi, mlada pjevačica nije skidala osmijeh lica cijelu večer, a nastup je odradila bez ikakvih problema kao prava profesionalka.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 +11 Tony Cetinski - 1 Nekad i sad Tony Cetinski pokazao rezultate estetskog zahvata kojem se podvrgnuo, može se pohvaliti svojim zaštitnim znakom!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 +24 Let 3 Zanimljivosti Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene