Sočni detalji

Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna

Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) +0 Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Moore i Ashton Kutcher zajedno su bili od 2003. godine, a razvod je finaliziran 2013. godine.

Holivudska glumica otkrila je brojne ljubavne detalje u svojoj knjizi "Inside Out".

Pogledaj i ovo Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 4 "Ovako izgleda zdrav odnos" Demi Moore uz emotivne fotografije bivšem suprugu Bruceu Willisu čestitala rođendan: ''Zahvalni smo što te imamo''

56-godišnja Demi Moore zna kako seks prodaje baš sve, a glumica je u knjizi otkrila nove detalje iz braka s 15 godina mlađim kolegom Ashtonom Kutcherom, koji je trajao od 2005. do 2011. godine, iako je par papire za razvod predao tek godinu dana kasnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Demi je i ranije otvoreno govorila o tome kako ju je Ashton varao, a pojavila su se dva imena, Brittney Jones i Sara Leal. Također, Demi ističe kako ju je mlađahni ljubavnik često nagovarao na seks utroje, a ona bi pristajala na to kako bi mu pokazala da je "cool supruga".

"Htjela sam mu pokazati koliko zabavna i odlična mogu biti, no znam da je to bila pogreška", napisala je Demi te istaknula kako im je problem u odnosu koji je započeo 2003. godine stvarala velika razlika u godinama. Demi je često imala osjećaj da "kaska" za atraktivnim suprugom. Također, par je prošao i kroz bolni pobačaj nakon kojeg su prekinuli, no brzo su obnovili vezu te se odlučili vjenčati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Brittney Jones prodala je priču o aferi s Ashtonom tablodima tvrdeći kako je glumac bio vrlo paranoičan zbog dopisivanja ili bilo kakvih pisanih tragova da šara sa strane, no nije imao problem dovesti ju u vilu koju je dijelio s Demi te tamo spavati s njom. Da stvar bude gora, tada 21-godišnjakinju upoznao je u kuglani na rođendanu jedne od Deminih kćeri koje ona ima iz propalog braka s glumcem Bruceom Willisom.

Ipak, par je ostao zajedno, a onda se Ashton spetljao s još jednom ženom, tada 22-godišnjom Sarom Leal, uoči šeste godišnjice braka, i to tijekom zabave svog bliskog prijatelja. "Bio je to vikend proslave godišnjice braka. Kad sam čula njezinu priču, bilo mi je zlo. Znala sam da ne laže", napisala je Demi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Ashton se nije naljutio na bivšu suprugu zbog dijeljenja intime s javnosti jer je smatrao da ima pravo na svoju stranu priče.

Što se tiče Ashtona, on je već godinama u sretnom braku s kolegicom iz serije "Lude 70-e" Milom Kunis, s kojom ima dvoje djece te je u potpunosti posvećen obiteljskom životu. S druge strane, za Demi se neko vrijeme šuškalo da je u vezi sa srpskom stilisticom Mašom Mandžukom, od koje se nije odvajala. Ipak, glasine su se s vremenom utišale.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) +7 Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Celebrity U 65. godini čeka dijete s 27 godina mlađom suprugom, čestitala mu je i bivša partnerica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene