Pod istim krovom

Moćnu ženu varao je s kućnom pomoćnicom, a obje su istovremeno nosile njegovu djecu

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Mildred Baena (Foto: Profimedia) Mildred Baena (Foto: Instagram) Mildred Baena (Foto: Profimedia) Joseph Baena (Foto: Instagram) +0 Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Galerija

Arnold Schwarzenegger brak s Mariom Shriver upropastio je aferom s kućnom pomoćnicom Patty Baenom.

72-godišnji glumac, bodybuilder te bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger imao je poprilično buran ljubavni život.

Pogledaj i ovo showbuzz Glumica priznala Nova bomba: Schwarzenegger varao ženu i s Brigitte Nielsen

Krenimo od njegove veze s Barbarom Outland, koja je započela 1969. godine, a završila 1974. godine. Tri godine kasnije Arnold je u svojim memoarima za britansku učiteljicu napisao sljedeće: "Ona je bila dobro balansirana žena koja je htjela običan život, dok sam ja bio sve suprotno te mrzio ideju da živim život kao svi ostali."

I Baker je kasnije napisala svoje memoare, a tada je priznala kako nije znala da ju Arnold varao sve do prekida, a njihovu je vezu nazvala burnom i strastvenom. 1977. godine glumac je upoznao frizerku Sue Moray na Venice Beachu, a ona je sama priznala da su imali otvorenu vezu. "Kada smo oboje bili u Los Angelesu, bili smo si vjerni, no kad je on odlazio iz grada, bio je slobodan raditi što god hoće."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Mjesec dana nakon što je započeo vezu sa Sue, u kolovozu 1977. godine, Arnold je upoznao televizijsku novinarku Mariu Shriver, nećakinju predsjednika Johna F. Kennedyja, i to na jednom teniskom turniru. Godinu dana viđao se s obje, dok mu Moraj, koja je znala za taj odnos, nije dala ultimatum.

1986. godine Arnold i Maria su se vjenčali, a tijekom braka dobili su četvero djece. 2011. godine potvrdili su razvod nakon 25 godina braka, a nekoliko dana kasnije saznalo se da glumac ima izvanbračnog sina s Mildred Patricijom "Patty" Baenom, koja je u njihovoj kući radila kao kućna pomoćnica.

To je otkrio Los Angeles Times, a u to vrijeme sin Joseph imao je 14 godina. Zanimljivo, njihov najmlađi sin Christopher od svog je polubrata stariji svega nekoliko dana, pa je Arnold nedavno obojici javno čestitao rođendan. Naime, s izvanbračnim sinom dugo nije imao nikakav odnos, no riješili su sve razmirice te su danas bliski. Joseph je također bodybuilder, baš poput slavnog oca, što ih je očito dodatno povezalo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

"Prije napuštanja guvernerske pozicije rekao sam supruzi sve o tom događaju koji se dogodio prije više od 10 godina", rekao je tada Arnold u uzjavi za medije, no nije naglasio kako joj je priznao aferu tek kada ga je suočila s podacima koje je saznala nakon što se suočila s njegovom ljubavnicom koja joj je potvrdila da ima dijete s njezinim suprugom.

Patty Baena rođena je u Gvatemali, a za slavnu obitelj radila je čak 20 godina, sve do siječnja 2011. godine. Trudna je radila i dok je Maria bila kod kuće te čekala njihovo najmlađe dijete. Joseph je rođen u listopadu 1997. godine, a Maria je sina Christophera rodila nekoliko dana ranije. Schwarzenegger je kasnije otkrio kako 7 ili 8 godina nije niti znao da ima dijete s Patty, dok nije shvatio da dotični neodoljivo sliči njemu.

Od početka je preuzeo financijsku brigu o dječaku, a ljubavnici i sinu kupio je i četverosobnu kuću s bazenom u Kaliforniji. Nekoliko mjeseci nakon Josephova rođenja Patty se rastala od supruga Rogelija, no tek je 2008. godine zatražila razvod. I Maria i Arnold papire za razvod potpisali su tek 2017. godine, 6 godina nakon prekida.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Nakon preljubničkog skandala, i dansko-talijanska glumica Brigitte Nielsen potvrdila je kako je imala aferu s Arnoldom dok je bio u vezi sa Shriver. "Ne bih ulazila u tu aferu da mi je rekao da se planira oženiti njome i da je to jako ozbiljno. Nije to rekao, pa smo nastavili naš odnos", rekla je tada.

Arnold je u kasnijem intervjuu otkrio kako jedino što bi promijenio u životu jesu pogreške zbog kojih je patila cijela njegova obitelj. Od ljeta 2015. godine glumac je u vezi s fizikalnom terapeutkinjom Heather Milligan, koja je od njega mlađa 27 godina. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 10 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 8 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 9 +6 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 1 Celebrity Saznajte sve o ženi koja je zaludjela Hrvatsku, a za sve su krive mandarine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene