Važna poruka fanovima

Ostavila gledatelje u suzama nakon prisjećanja horora usred kojeg se našla ni kriva, ni dužna

Ariana Grande (Foto: Profimedia) Ariana Grande (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande (Foto: Profimedia) Ariana Grande (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) +0 Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Ariana Grande progovorila o problemima s kojima se nosila nakon bombaškog napada koji se dogodio tijekom njezina koncerta i krivnji koju je osjećala.

Američka pjevačica Ariana Grande ostavila je publiku i gledatelje BBC-eve emisije u suzama, nakon što je progovorila o užasu kojeg je preživjela nakon što se usred njezinog koncerta u Manchesteru prošle godine, dogodio bombaški napad terorista.

Pogledaj i ovo showbuzz Emotivan odgovor KAMERE UHVATILE EMOTIVAN TRENUTAK Pitanje koje ju je slomilo

Samo dva tjedna nakon smrtonosnog napada u kojem su život izgubile 22 osobe, a 119 ih je bilo ozlijeđeno, Ariana je smogla hrabrosti i snage za održati novi koncert kako bi im odala počast.

Koliko joj je još teško radi svega proživljenog, pokazala je u navedenom intervjuu tijekom kojeg se borila sa suzama i u kojem je progovorila o vlastitoj anksioznosti i svojom ulogom "uzora" prema mladim obožavateljima.

"Osjećala sam se pomalo krivom za sve što se dogodilo, jer jednostavno mi je to cijelo vrijeme bilo u glavi, ludo je koliko sam to snažno osjećala. Imala sam uspone i padove i ponekad su tjedni prolazili dok se ne bih slomila. No onda se nešto dogodilo i uspjela sam se izvući iz anksioznosti, osjećala sam se bolje pa opet sve ispočetka i tako u krug", priznala je.

Izjavila je kako je shvatila da joj je ljubav najbližih najviše pomogla i ohrabrila da pomogne drugima koji pate kao i ona.

"Najvažnija stvar koju morate zapamtiti da se svi mi imamo probleme i teške trenutke. Razgovarajate sa svojim voljenima, potražite pomoć, pogotovo kod prijatelja. Budite tu jedni za druge", poručila je Ariana.

"Ako ću biti uzor svojim fanovima, zadnja stvar koju želim je da sam savršena jer to nije realistično. Postizanje savršenstva nije realističan cilj za nikoga. Tako da mislim sve dok sam iskrena i prava ja ispred svojih fanova i prijatelja, to je najbolja stvar koju mogu učiniti i potaknuti ih da takvi budu i sami", objasnila je.

Podsjećamo, Ariani niti ovih dana nije bilo lako, nakon što je prekinula zaruke s Peteom Davidsonom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Petar Vilović) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga u ultrakratkoj haljini pokazala noge, ali dekolte je ipak taj koji je zaokupio pažnju

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (FOTO: Instagram) Ecija Ivušić (FOTO: Instagram) Ecija Ivušić (FOTO: Instagram) +4 Ecija Ivušić (FOTO: Instagram) Celebrity Vatrena Ecija pronašla je stare fotke, pa se usput obratila svima koji je prozivaju da je posjetila kirurga

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) +3 Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Celebrity Zaboravila na bivšeg: Vrući poljupci friško razvedene glumice s novim dečkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene