Zajedno su tek 3 mjeseca

Najslađi ili najiritantniji par crvenog tepiha? Pjevačica i komičar nisu skidali ruke jedno s drugoga

Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +0 Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Galerija

Glazbeno-komičarski par u vezi je nešto više od 3 mjeseca, a već su se zaručili.

Par je zajedno tek nekoliko mjeseci.

Pogledaj i ovo Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kod njih sve ide brzo Zaručili se nakon svega mjesec dana, no mladi celebrity par ipak je pred prekidom?

Radi se o pjevačici Ariani Grande i njezinom zaručniku, komičaru Peteu Davidsonu koji su zajedno od svibnja ove godine.

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

No Pete nije gubio vrijeme pa je pred svoju djevojku kleknuo nakon samo mjesec dana viđanja, a duo se od tada doslovno ne odvaja jedno od drugoga te slatkim fotografijama gotovo svakodnevno oduševljavaju svoje obožavatelje.

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Tako su i sinoć stigli zajedno na dodjelu MTV VMA nagrada koja se održavala u New Yorku, a pažnju su privlačili, među ostalim, i činjenicom da čitavo vrijeme nisu skidali ruke jedno s drugoga. Tijekom preuzimanja nagrade, Ariana je spomenula zaručnika i u kratkom govoru te mu poručila "hvala ti što postojiš".

Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, pjevačica je itekako iznenadila obožavatelje objavom o zarukama, jer su mnogi mislili kako je još uvijek u vezi s bivšim dečkom, reperom Mac Millerom. No Ariana se o prekidu naknadno oglasila na Twitteru te otkrila kako su prekinuli prije nego je započela novu vezu.

Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Tada je otkrila i razloge raspada 2-godišnje veze, a osvrnula se na činjenicu da je reperu više bila kao majka, a manje djevojka, jer je bio nesposoban zbog ovisnosti brinuti se za sebe kao odrasli muškarac.

Još uvijek se ne zna kada golupčići planiraju pred oltar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene