čestitamo!

Naša najljepša košarkašica otkrila da čeka drugo dijete, poznato je i hoće li njezina kćerkica dobiti brata ili sestru

Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Mišura Sandrić +0 Antonija i Marko Sandrić Galerija

Antonija Mišura Sandrić i njezin suprug Marko dobit će uskoro drugo dijete, a spol bebe košarkašica je otkrila na Instagramu.

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić na Instagramu je objavila da je ponovno trudna te je objavila fotografije sa zabave na kojoj je otkrila spol djeteta. "Što mislite je li braco ili seka ? Pogledajte sami, jer mi smo se baš iznenadili. Moja curica uskoro će biti starija seka", napisala je košarkašica u opisu fotografija na kojima pozira sa suprugom i kćerkicom.

Pogledaj i ovo Antonija Mišura Sandrić "Noge od milijun dolara" Jedna od najljepših hrvatskih sportašica riješila se hejtera i ovo ljeto neometano časti prizorima koji oduzimaju dah!

"Predivno! Čestitam od srca", "Tooo, neka dječice", "Sretna sam zbog tebe", "Ajme divno", samo su neki od komentara koje je dobila, a otkrila je da će uskoro roditi sina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mrs.Sandric💍(ex Mišura) (@antonijamisurasandric)

Podsjetimo, Antonija i njezin suprug Marko vjenčali su se u kolovozu 2015. u katedrali sv. Jakova u Šibeniku, nakon deset godina veze. Par je u veljači 2020. godine dobio kći Taru, a košarkašica je prije toga za časopis Glorija izjavila kako s mužem želi imati dvoje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene