ne izgleda dobro

Splićanin iz popularnih realityja objavio potresnu fotografiju iz bolničkog kreveta, svi se pitaju što mu se dogodilo

Ante Baždarić Ante Baždarić Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Bazdarić Ante Baždarić Ante Bazdarić Ante Baždarić Ante Baždarić Ante Bazdarić +0 Ante Bazdarić Galerija

Ante Baždarić, koji se pojavio u showovima "Farma" i "Zadruga", na svojem Instagramu objavio je fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu i ne izgleda dobro, ali nije otkrio što mu se dogodilo.

Splićanin Ante Baždarić, kojeg publika pamti iz popularnog showa Nove TV "Farma", a sudjelovao je i u kontroverznom srpskom realityju "Zadruga", završio je u bolnici.

Odande se oglasio u pričama na svojem Instagramu, u kojima je objavio fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu i po cijelom tijelu ima zavoje.

"Samo da se javim, ne mogu odgovarati na poruke. Kad se oporavim, javim se", napisao je. Nije poznato što mu se dogodilo, no fotografija je svakako zabrinjavajuća.

Ante je u "Farmi" sudjelovao 2017. godine, a tada je pobjedu odnio Goran Kaleb, no nagradu od pola milijuna kuna podijelio je na tri jednaka dijela, od kojih je jedan dao upravo Baždariću, drugi Josipi Tomljanović, dok je treći zadržao za sebe.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 +11 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Elegantna Kolinda ukrala je pozornost na otvorenju Pelješkog mosta, a fotka koju je sama objavila pravi je hit!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) +19 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Supruga Matthewa McConaugheya otkrila je pravi razlog posjeta Hrvatskoj: ''Obukla sam seksi bikini, a kad ono...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene