čestitamo!

Naša voditeljica ponovno ljubi, a otkrila je i još jednu predivnu vijest: "To može značiti samo jedno - sreću i ljubav"

Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja Romac (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: PR) +0 Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Galerija

Anja Alavanja u vezi je s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, s kojim čeka i bebu.

Nakon razvoda od glazbenika Željka Romca (53), s kojim ima dvojicu sinova, voditeljica Anja Alavanja (38) u vezi je s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) te s njim čeka i bebu.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja svaka čast! Naša voditeljica u zanimljivom badiću dva mjeseca nakon poroda pozirala sa sinčićem, odala što je za nju jedan od najvećih izazova

"Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno - sreću i ljubav", otkrila je Anja za Gloriju. Trebala bi roditi potkraj svibnja, a ponovno nosi dječaka.

"Malo sam se nadala curici, no bit će opet dečko", priznala nam je Anja, koja kaže i kako je presretna zbog trudnoće, iako se tome sada nije nadala. A novom bratu vesele se i njezini sinovi Jakov i Ivor.

"Pokazivala sam im kako beba raste i sve razumiju. Ivor se priljubi uz trbuh pa mu priča. Ispituju hoće li se roditi sa zubima i kad će ih dobiti, kako će preživjeti samo na mlijeku, kako djeca dolaze na svijet...", ispričala je voditeljica te je otkrila i kako se u pet mjeseci trudnoće udebljala deset kilograma.

Podsjetimo, Anja je početkom 2021. otkrila kako već godinu dana nije u braku s Romcem, za kojeg se udala 2011. na Mauricijusu. Bivši supružnici nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima, ponajviše radi njihove djece, koja su im, kako kažu, prioritet.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene