minimalistički luksuz

Naša lijepa manekenka uživa u svojem novom domu, pokazala je i kako ga je uredila, a fotke su sve očarale!

Anita Dujić (Foto: John Pavlish) Anita Dujić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić (Foto: John Pavlish) Anita Dujić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) +0 Anita Dujić (Foto: PR) Galerija

Anita Dujić na Instagramu je pokazala kako je uredila svoj novi dom u koji je s obitelji uselila krajem prošle godine.

Naša manekenka i poduzetnica Anita Dujić Broadfoot u prosincu prošle godine na Instagramu je otkrila da je s obitelji preselila u novi dom.

Pogledaj i ovo Anita Dujić javio joj se i frano ridjan Naša bivša manekenka podijelila potresne prizore s hrvatskog otočića: "Svaki put me boli srce kad dođem i vidim što je učinjeno"

"Kraj godine znaci novi početak za moju malu obitelj. Već smo dva tjedna u našem novom domu. Kockice se slažu. Svi smo na okupu. Srce je na mjestu," napisala je tada, te je nastavila pokazivati kako teče uređenje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anita Broadfoot (@anita__dujic)

A čini se da se obitelj već ugodno smjestila u njihov novi dom jer je prije nekoliko dana Anita pokazala omiljeni kutak svojeg supruga Duncana Broadfooda.

Na fotki koju je tada objavila vidi se kauč pored police s knjigama i gramofonskim pločama te velikom podnom lampom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anita Broadfoot (@anita__dujic)

"Divno"; komentirala je ispod fotke Anitina kolegica, manekenka Lidija Lešić, a pratitelje je oduševila i ostalim fotkama iz stana koje možete pogledati u galeriji.

Tako je dosad već pokazala i dnevni boravak s golemim prozorima, dječju sobu i prostrani hodnik, a sve je uređeno u minimalističkom stilu, kakav je i njezin modni izričaj.

Inače, Anita je vlasnica brenda nakita, a radi i kao dekoraterka setova, pa ne sumnjamo da je većina odluka o uređenju donijela ona. Sa Škotom Duncanom vjenčala se nakon tri godine veze, u siječnju 2020, a godinu dana ranije dobili su kćerkicu Lily.

Anita je bila u braku s Ivanom Veljačom s kojim se razvela nakon što su zajedno proveli dvije godine, a prije veze s Duncanom ljubila je glumca Ivana Hercega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene