Novi problemi?

Angelina Jolie opet se zaljubila? Njezino srce navodno je ponovno osvojio zauzeti muškarac

Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Getty Images 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i Vivienne (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i Vivienne (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i Vivienne (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Instagram) Angelina Jolie (Foto: Instagram) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) +4 Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Galerija

Svjetski mediji bruje da u životu Angeline Jolie postoji novi muškarac.

Samo nekoliko tjedana nakon što je Brad Pitt zaprijetio Angelini Jolie financijskim sankcijama ako ne pristane na finalizaciju njihovog razvoda i dogovora oko skrbništva nad djecom, pojavile su se i neke nove informacije vezane za privatni život ove holivudske glumice.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Naime, strani mediji su se raspisali da se Jolie zaljubila u tjeohranitelja kojeg je upoznala kad je snimala zadnji film ''Those Who Wish Me Dead'', no ono što je tu svima zanimljivo jest da je navodno riječ o zauzetom čovjeku.

Kako je ispričao izvor za National Enquirer, Jolie i tjelohranitelj toliko su se zbližili da svaki slobodan trenutak provode zajedno, ali to se naravno ne sviđa njegovoj djevojci zbog čega je ona počela dolaziti na set filma što je s vremenom počelo uznemiravati cijelu ekipu.

''Nenajavljeno bi došla na snimanje i promatrala što njih dvoje rade'', govori izvor za spomenuti medij.

No mnogi se pitaju je li cijela ova priča zbilja istinita s obzirom na to da ime tjelohranitelja unatoč tome što šuškanja o novoj ljubavi glumice postoje već neko vrijeme još nije isplivalo u medije.

Cijela ova situacija svima je zanimljiva iz razloga što se Jolie spetljala s Bradom još dok je on bio u braku s Jennifer Aniston.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +6 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity U badiću koji je jedva pokrio obline koje su je proslavile zavapila: ''Vratite me natrag!''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene