Njihova večer!

Angelina Jolie snimljena na mjestu gdje ju javnost nema prilike često vidjeti, a društvo joj je radila kći!

Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 1 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 2 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 3 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 4 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 1 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 2 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 3 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 4 Angelina Jolie i Salma Hayek - 2 Angelina Jolie i Salma Hayek - 1 +19 Angelina Jolie i Zahara Jolie - 3 Galerija

Angelina Jolie i njezina kćer Shiloh Jolie-Pitt uživale su na koncertu poznatog benda Maneskin koji je pobijedio na prošlogodišnjoj Euroviziji.

Jedna od najljepših svjetskih glumica Angelina Jolie i njezina kćer Shiloh Jolie-Pitt imale su večer za sebe te bile na koncertu poznatog benda Maneskin koji je prošle godine odnio pobjedu na Eurosongu te natjecanje doveo u Italiju.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Majka i kći uhvaćene su kako poprilično uživaju u koncertu, a 16-godišnja Shiloh pjevala je i nekoliko poznatih pjesama.

Poznata mama s ponosom je gledala u svoju kćerku koja se predala sjajnoj atmosferi koncerta.

Jolie trenutno boravi u Rimu jer tamo snima novi film kojem je redateljica, a nedavno su paparazzi uhvatili nju i kćeri u šetnji gradom, ali i s poznatom holivduskom glumicom Salmom Hayek koja tumači glavnu ulogu u novom Angelininom filmu.

Shiloh je proteklih nekoliko godina punila medijske stupce svojim stilom oblačenja jer se odjevala kao dječak, a dječački stil odlučila je ostaviti iza sebe pa je u posljednje vrijeme viđamo u haljinama, a pustila je i kosu koju je godinama šišala na kratko.

Sa 14 godina Shiloh je postala i tinejdžerska LGBTQ ikona, a pisalo se i da uzima hormone kako bi promijenila spol, no to nikada nije potvrđeno.

Shiloh je 2006. godine bila je najiščekivanije dijete u Hollywoodu kao prvo biološko dijete bivšeg para koji je svojevremeno stekao nadimak Brangelina, a imaju još i 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, koje je također Angelina rodila, te sinove Maddoxa, Paxa i kćer Zaharu, koje su posvojili.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Šime Vrsaljko Kaja Vidmar +15 Kaja Vidmar Celebrity Vrsaljko objavio prvu fotku s kćeri Viktorijom i sinom Brunom, preslatki prizor sve je iznenadio!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 6 +21 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella se protekli vikend nije skidala iz bikinija koji je otkrio svaki detalj na njezinu isklesanom tijelu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene