puno razloga za slavlje!

Divne vijesti! Andrej Kramarić postat će tata, a otkrio je i točan datum vjenčanja s prelijepom Mijom

Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Intsgaram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andreja Kramarić (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Andrej Kramarić čeka svoje prvo dijete s djevojkom Mijom Ćurković, s kojom se planira oženiti ovaj mjesec.

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić i njegova dugogodišnja djevojka Mia Ćurković čekaju bebu, prenosi Večernji list.

Pogledaj i ovo TBF se uoči nastupa u Zagrebu prisjetio nekih anegdota iz 20 godina duge karijere (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Čestitamo! Identitet supruge domaćeg glazbenika je nepoznat, a i sinčić se rodio u tajnosti prije više od mjesec dana

Nogometaš je otkrio da bi najesen trebao postati tata, kao i da se s Mijom planira vjenčati ovog mjeseca, točnije 31. ožujka, dan nakon što će u dresu Hrvatske odigrati kvalifikacijsku utakmicu s Maltom u Rijeci.

Vjenčanje bi se trebalo zbiti samo kod matičara, uz nazočnost najužih članova obitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Podsjetimo, Andrej i Mia u vezi su od 2017. godine, a nogometaš je svojedobno progovorio kako su se upoznali.

"Još otprije nju su poznavali moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja prije nisam vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju i pitao najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on se počeo smijati jer mu nije bilo jasno kako je ne poznajem. Krenulo je polako, a upoznavanja s roditeljima i prijateljima nije bilo jer je to već bilo odrađeno", ispričao je za magazin Story.

Mia se prošle godine preselila k Andreju u Heidelberg nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu, a već se tada počelo šuškati da bi uskoro mogli stati pred oltar.

Za razliku od većine djevojaka nogometaša, Mia nema profil na Instagramu, no zato Andrej često na svojem profilu objavljuje njihove zajedničke fotke.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene