Preslatko!

Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom

Maja Šuput Maja Šuput In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila prvu zajedničku fotografiju sa svojim sinom.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila prvu zajedničku fotku s novorođenim sinom čije ime još taji od javnosti.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

"Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku...", napisala je u opisu objave i predivnim prizorom rastopila svoje pratitelje na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ajme, preslatko", "Prekrasna fotografija", "Divni ste", dio je brojnih komentara u sličnom stilu koje je Maja dobila ispod fotke, a pratitelji su je u manje od sat vremena obasuli i desecima tisuća lajkova. I ovoga su puta mnogi komentirali bebinu bujnu kosu, a pjevačica je dobila i brojne upite o imenu sina.

Podsjetimo, Šuput je rodila prošle srijede u zagrebačkoj Petrovoj bolnici te je za vikend puštena kući. Tada je na Instagramu podijelila fotografiju sina i novopečenog tate Nenada Tatarinova, kojom je također raznježila pratitelje, dok je fotkom na kojoj je pokazala kako je izgledala uoči poroda sve zadivila.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +11 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene