kako mu uspijeva?

Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) +5 Ariana Grande Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Pete Davidson bio je u vezi s Arianom Grande, 20 godina starijom Kate Beckinsale, Margaret Qualley i Kaijom Gerber, a sve su mu veze trajale nekoliko mjeseci.

27-godišnji Pete Davidson šarmirao je mnoge poznate dame s kojima mu veze nisu potrajale, a posljednja je u nizu zvijezda serije "Bridgerton" Phoebe Dynevor (25). 

Pogledaj i ovo Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Potvrđen novi par Slavna mama čuvala ju je od svijeta slavnih i loših dečki, a sad ljubi jednog od gorih u Hollywoodu

Kako piše Daily Mail, komičar se zbližio s glumicom zbog koje je iz New Yorka doputovao u Veliku Britaniju, odnosno grad Altrincham. Naime, to je učinio nakon što je prije toga, u veljači Phoebe došla u Ameriku zbog Petea. 

Obožavatelji su zamijetili Davidsona na ulici i Facebook stranica Altrincham HQ u subotu je podijelila njegov selfie s dvije djevojke. Komičar je pozirao s velikim smiješkom na licu, a uz fotografiju piše da Pete boravi u Velikoj Britaniji s prijateljima te da je zvijezda komedije "The King of Staten Island" iz 2020. te nadolazećeg filma "Odred otpisanih 2". 

Bizarre Altrincham spot of the day today Pete Davidson in the market quarter Star of King Of Staten Island ... and...

Objavljuje Altrincham HQSubota, 20. ožujka 2021.

Daily Mail piše kako je Phoebe, koja tumači glavnu ulogu u seriji koja je zaludila svijet, u veljači objavila niz fotografija na Instagramu za koje se vidi da su snimljene u Brooklynu. "Zahvalna što mogu biti ovdje na jednu vruću sekundu", napisala je uz objavu i stavila i emotikon srca. 

Glumičin glasnogovornik odbio je komentirati nagađanja o njezinoj vezi s Peteom. Zanimljivo je kolike je poznate dame komičar ranije ljubio. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD 🌗 (@phoebedynevor)

Bio je zaručen s pjevačicom Arianom Grande (27) nakon samo tjedan dana veze. Zaruke su prekinuli u listopadu 2018. nakon nekoliko mjeseci jer su se stvari za Arianu navodno prebrzo odvijale.

Ubrzo nakon prekida zabrinuo je javnost svojom porukom na Instagramu. "Ne želim više biti na ovom planetu. Trudim se dati sve od sebe da ostanem, ali zapravo ne znam koliko ću još dugo izdržati. Sve što sam oduvijek pokušavao jest pomoći ljudima. Zapamtite da sam vam to rekao", napisao je Pete, zbog čega se u sve uključila i policija. 

No Davidson je teško podnosio prekid i kasnije je obrisao svoju objavu. Ariana mu je posvetila pjesmu "Thank U, Next" i u njoj se nalazi stih: "Čak smo se zamalo vjenčali, i za Petea jako sam zahvalna". 

Nakon pjevačice Pete je ljubio 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale, zbog čega su bili na meti kritika i javnost se šalila na njihov račun komentirajući da izgledaju kao majka i sin. Par je uhvaćen tijekom vrućih poljubaca za zadnjem sjedištu taksija, a nakon četiri mjeseca njihova je veza završila. 

Komičar nije dugo tugovao i potom je osvojio glumicu Margaret Qualley (26), kćer slavne Andie MacDowell. Njihova je ljubav trajala nekoliko mjeseci, a samo tjedan dana nakon prekida Pete je viđen u društvu manekenke Kaije Gerber (19), kćeri slavnog supermodela Cindy Crawford. 

Ni to nije dugo potrajalo i Davidson je početkom prošle godine priznao da je bio u klinici za odvikavanje zbog ovisnosti o raznim opijatima i alkoholu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) +4 Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Teško je povjerovati, ali o ljepoti ove žene nekad se naveliko pričalo, danas se krije od ljudi zbog velike pogreške

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene