malo se toga o njoj zna

Legendarni bivši nogometaš zbog ove tajanstvene žene ostavio je suprugu s kojom je dobio djecu, a zbog njezinih je oblina nastala prava pomutnja na plaži!

Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 5 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 5 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 1 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 2 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 3 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 4 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 8 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 5 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 6 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 7 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 9 Andrea Pirlo - 1 +6 Andrea Pirlo - 2 Galerija

Legendarni bivši nogometaš Andrea Pirlo uživa u slobodnom vremenu sa svojom partnericom Valentinom Baldini upijajući španjolsko sunce tijekom odmora na Formenteri.

Legendarni bivši talijanski nogometaš Andrea Pirlo uhvaćen je na odmoru sa svojom partnericom Valentinom Baldini u španjolskoj Formenteri, a par je na luksuznoj jahti upijao sunčeve zrake i hladio se u moru.

Valentina je pokazala svoje isklesano tijelo u smeđem bikiniju, a do izražaja su dolazile njezine bujne grudi, dok je njezin dragi nosio kupaće hlačice s plavim uzorkom.

Oboje su nekoliko puta skočili u more kako bi smanjili tjelesnu temperaturu, a potom su s prijateljima uživali na palubi u hladu.

Inače, Pirlo je oduvijek u javnosti jedan od omiljenijih nogometaša, a svoju nogometnu karijeru izgradio je u Interu, Milanu i Juventusu.

Prije Valentine ljubio je suprugu Deborah Roversi, od koje se rastao 2014. godine te s njom ima i dvoje djece, sina Niccola i kćer Angelu.

O njegovoj trenutačnoj partnerici malo se toga zna, a tajanstvena je i na društvenim mrežama. Prema pisanju stranih medija, radi kao agentica za nekretnine.

Upoznali su se 2013. godine, a šuškalo se da je zbog nje nogometaš i ostavio bivšu suprugu. Njihove prve fotografije izašle su u javnosti već 2015. godine dok su izmjenjivali nježnosti na Ibizi.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević obline koje su bile predmet skandala opet izložila pogledima, a onda pokazala razliku između Instagrama i stvarnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić +25 Ecija Ojdanić - 1 Celebrity Zbog ove haljine teško je našu divnu glumicu gledati u oči, a nemoguće je reći i da slavi 50. rođendan i ovako izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene