evo što je bio razlog sukoba!

Pogledajte žestok obračun Martine i Davora: ''Ti nisi dovoljno inteligentan da to uopće shvatiš!''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Kočić, Supertalent - 1 Andrea Kočić, Supertalent - 2 Andrea Kočić, Supertalent - 3 Andrea Kočić, Supertalent - 4 Andrea Kočić, Supertalent - 5 Andrea Kočić, Supertalent - 6 Andrea Kočić, Supertalent - 7 Andrea Kočić, Supertalent - 8 Andrea Kočić, Supertalent - 9 Andrea Kočić, Supertalent - 1 +7 Andrea Kočić, Supertalent - 2 Galerija

Zagrepčanku i mažoretkinju Andreu Kočić na Supertalent prijavila je majka, a dolazak u show itekako joj se isplatio jer je prošla dalje.

''Komunikativna, druželjubiva. Uopće se nisam ja prijavila, nego me prijavila mama, dovela me pred gotov čin. I drago mi je i nije mi drago što me je prijavila, ne volim biti u centru pažnje'', priznala je Andrea Kočić, a onda objasnila svoje početke bavljenja mažoretom.

''Mažoretom sam se krenula baviti s 4 godine, treniram 23 godine, u svemu tome sam bila samouka. Kad sam vidjela sestru kako trenira, htjela sam biti kao ona, naravno, ona mi je bila i uzor. U tom trenu mi je izgledalo kao da ima neki čarobni štapić, pa sam to i ja htjela probati'', ispričala je Andrea.

''Najteži trenutak u životu mi je bio kad mi je tata umro, imala sam 15 godina. Mažoret ples u tim teškim trenucima me izvukao zato što sam tu mogla ispucati svu tu lošu energiju, svu tugu iz sebe, jednostavno sam se osjećala bolje. Tata mi još uvijek puno znači, bio je jako dobra osoba i sigurna sam da je ponosan na mene '', priznala je.

''Ja sam na samom početku nastupa pomislila ajme kul, sad ću prvi put gledati uživo mažoretkinju, a da nije skupina, i onda moram priznati kako je nastup išao dalje malo mi je to počelo faliti toga da nema skupine, promatram pozornicu, tvoj nastup defintiivno zaslužuje biti na ovoj pozornici, ali ako bi išla dalje ja bi voljela da se malo povećaš'', komentirala je Martina.

''Samo bih rekao kolegici da je težina figure jednaka ako je radiš sama ili u grupi, ali dobro, to moram njoj reći i malo kasnije'', nadovezao se Davor.

''To slobodno možeš reći i nasamo, ne moraš komentirati javno moje iskaze kao što ne komentiram ni ja tvoje'', ubacila se Martina u Davorovo komentar.

''Ali to ti je dokaz da te pratim i uvažavam što ti kažeš'', rekao je Davor.

''Meni je baš super što ste došli sama, nitko mi nije falio. Mislim da je vaša koreografija bila prezahtjevna, toliko je toga bilo, da se čovjeku zavrtilo u glavi. Namučili ste se bezveze da nas ostavite bez daha, moglo je to i s manje napora, fakat ste top'', poručila joj je Maja.

Prošla je dalje, no rasprava između Martine i Davora se nastavila poslije njezinog odlaska s pozornice.

''Je l' ti znaš što si ti meni jučer rekla?''

''Ti nisi dovoljno inteligentan da to uopće shvatiš. Ući ćemo u nešto što se neće tebi sviđati '', rekla mu je Martina. 

Ubacio se i Fabijan:

''Ja moram samo reći da nije uopće bila tako velika situacija'', dodao je.

''Ok, kažem, dozvoljavam da osmi put nije, ali znaš, natoči se čaša'', nadovezala se Martina.

''Mene sad zanima jeste vi ćoravi, ili se pravite ćoravi? Ono što ona sebi dozvoljava, pričanje, ona je najpametnija...'', pitao je Davor.

No ništa ne brinite, kako je naš voditelj Frano zaključio, naš žiri se često žestoko posvađa, ali se jako brzo pomiri jer su oni ipak kao jedna mala, čudnovata obitelj.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Nižić, Supertalent - 1 Ena Nižić, Supertalent - 13 Ena Nižić, Supertalent - 12 Ena Nižić, Supertalent - 11 +29 Ena Nižić, Supertalent - 9 Celebrity Prvo su se lile suze, a onda je žiri Supertalenta napravio nešto što nikad dosad nije: ''Možda Maja plače jer zna da je došao kraj njezinoj karijeri!''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +30 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Leteća frizura Maje Šuput nešto je što se ne viđa svaki dan, a zasjenila je i seksi proreze koji su otkrili više od očekivanog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene