Žena mačka

Naša poznata glazbenica pokazala veliku hrabrost uskakanjem u uski, kožni kombinezon

Ana Rucner (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Ana Rucner (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Bojan Zibar i Bruno Zlomisli? 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Ana Rucner (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Goran Perešin) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner (Foto: Instagram) Galerija

36-godišnja violončelistica Ana Rucner može se pohvaliti zavidnom linijom.

Brojni zaljubljenici u limene ljubimce poput Maje Šuput i Nenada Tatarinova, Ive Jerković, Marka Tolje, Sandija i Iline Cenov, Indire Levak, Asima Ugljena i brojnih drugih prisustvovali su predstavljanju novog voznog parka u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Ana Rucner To je život! Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: "Bez, majice, bez cipela, bez problema!"

U zapadnom dijelu Zagreba tako je otvoren prvi prodajno-servisni centar brendova Jaguar i Land Rover tvrtke Auto Benussi - mjesto za sve ljubitelje brzine, luksuza i adrenalina.

Jedna od uzvanica bila je i violončelistica Ana Rucner koja je i nastupala, no svu pažnju privukao je uski, kožni kombinezon u kojem se pojavila na spomenutom događaju.

Crnokosa glazbenica iskombinirala ga je na srebrne štikle, a mnogi će se složiti kako je ovo velika modna hrabrost, jer mnoge se žene ne bi usudile ući u ovakav komad koji zahtjeva veliku fizičku formu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓐𝓷𝓪 𝓡𝓾𝓬𝓷𝓮𝓻 (@anarucner) on

Ipak, zagrebačka violončelistica te bivša supruga pjevača Vlade Kalembera s kojim ima sina Dariana i s 36 godina ima liniju iz snova na kojoj bi joj ipak pozavidjele mnoge žene.

U to se uvjerite u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) Iva Jerković za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) +5 Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Celebrity Nestvarno lijepa Hrvatica svima je priznala trudnoću, no trbuščić i dalje skriva crnom odjećom
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene