odlično surađuju skupa

Ana Rucner s bivšim mužem i sadašnjim dečkom priredila nezaboravan koncert, projekt za njih troje je sama osmislila

Ana Rucner Ana Rucner Frano Ožbolt 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner i Dalibor Bosančić Ana Rucner i Marko Duvnjak Ana Rucner i Marko Duvnjak +0 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner se razvela s Vladom Kalemberom prije sedam godina i imaju sina Darijana, a u travnju 2020. se saznalo da je u vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom.

Već je dobro poznato da je Ana Rucner (38) ostala u sjajnim odnosima s Vladom Kalemberom (68) nakon razvoda, a njezin bivši muž se odlično slaže i s njenim novim dečkom Markom Duvnjakom (37). 

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

Mnoge je iznenadilo što svi troje zajedno nastupaju dubrovačkom klubu Lazareti, no ta odluka je bila pravi pogodak jer je pubulika uživala u njihovom koncertu u petak i sigurno ga neće zaboraviti. Projekt je osmislila Ana, koja je svirala violončelo, Kalember je bio za gitarom, a Duvnjak za bubnjevima. 

Repertoar, koji je Rucner za ovu postavu pripremila, progovara svim generacijama publike i najrazličitijim glazbenim ukusima. Tako je publika u unplugged varijanti mogla čuti sve one velike hitove Vlade i Srebrnih krila – "O Ana", "Nek živi ljubav", "Vino na usnama" i mnoge druge. U drugom dijelu koncerta, vodstvo je preuzela Ana, koja je za publiku pripremila koncertni dio uz Marka Duvnjaka na bubnjevima i uz trubu, a koji obuhvaća sjajne obrade svjetskih uspješnica, glazbenih filmskih tema iz blockbustera, ali i poznatih klasičnih skladbi u njezinim crossover izvedbama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

U ovom dijelu programa, svi fanovi glazbenice su imali priliku uživati u žešćem zvuku uz hitove poput filmskih tema iz filmova 'Pirati s Kariba', "Mombase", "Igre prijestolja" i slično. Koncert je dio već tradicionalnog festivala "Ana u Gradu" naše violončelistice. 

Inače, za vezu Ane i bubnjara grupe Buđenje se saznalo krajem travnja prošle godine. Par je uhvaćen zajedno u šetnji, čime su potvrdili da su ipak nešto više od prijatelja. Iskoristili su lijepo vrijeme te su sjedili na suncu na središnjem zagrebačkom trgu te su se držali za ruke.

Rucner iz braka s Vladom Kalemberom ima 14-godišnjeg sina Darijana, a bivši supružnici u sjajnim su odnosima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) Celebrity Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene