prizori nisu nimalo ugodni!

Procurio šokantni video zvijezde regije s ranama na licu zbog kojih očajnički moli za pomoć: "Pogledaj na što nalikujem, učini nešto!"

Ana Nikolić Ana Nikolić Ana Nikolić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 3 Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 3 Ana Nikolić - 8 Ana Nikolić - 6 +20 Ana Nikolić - 5 Galerija

Na društvenim se mrežama pojavila snimka Ane Nikolić s teškim i dubokim ranama na licu, a zbog kojih je završila i u bolnici.

Popularna srpska folk-pjevačica Ana Nikolić našla se u središtu pozornosti i na naslovnicama tamošnjih medija, nakon što je na društvenim mrežama osvanula njezina snimka u kojoj se vidljive velike rane koje ima na licu.

"Jel ti vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje biti noćna mora. Ovo sama ne mogu prekriti. Imam sto dinara na računu, ja te molim da učiniš nešto za moju mladost. Ja s ovim nešto snimiti ne mogu. Niti mogu ovo prekriti. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih bijesova i nervoze, pogledaj na što nalikujem. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno", zaključila je Ana u videu koji se bio proširio društvenim mrežama, a onda je naknadno uklonjen.

Nakon toga su se pojavile glasine da je sve posljednica konzumiranja teških droga i opijata, a srpski su mediji prenijeli da je nedavno završila u bolnici i zahtijevala je da sve bude u strogoj tajnosti. Ipak, o čemu je točno riječ za Blic je objasnio stručni izvor koji je htio ostati anoniman.

"Površno je misliti da nedozvoljene supstance mogu tako nešto napraviti na nečijem licu. Ovo je posljedica lošeg laserskog tretmana i nažalost mnoge žene dožive sličnu sudbinu u želji da izgledaju lepše i mlađe. Mnoge se podvrgnu i spaljivanju prvog sloja kože pa ih i to dovede do ovakvih kratera. U svakom slučaju, Ana je očigledno povjerila lice nekom nestručnom i sebi nanijela ozbiljne posljedice takvom odlukom. Ovo se ne može riješiti novim tretmanima, za ovo je potrebno liječenje ozbiljnog liječnika dermatologa jer ovakve ozljede se mogu lako inficirati i ugroziti joj zdravlje. Dobro je ako se obratila liječnicima, kao što piše jer će oni jedini znati što činiti. Tu mora biti dugoročno liječenje. Ne može se ovo sanirati za par mjeseci, mora se voditi računa i da ne ostanu ožiljci. S druge strane stres i neuredan način života mogu pogoršati stanje kod ovakvih slučajeva", pojasnio je izvor.

Ana je nedavno zaprepastila fanove diljem regije, dok je pjevala svoje najveće hitove uz hrpu pogrešnih tonova te mijenjala tekst pjesama koje je izvodila i opravdavala se rečenicom: "Pogriješi čovjek".

Onda su se pojavila i optužbe njezina kolege Daria Šogorovića koji je na društvenim mrežama objavio nekoliko njezinih ugrožavajućih snimki te tvrdi da ga je pjevačica maltretirala, no ona je sve demantirala.

Svoju karijeru Ana je započela sa samo 22 godine, a prvi puta zapjevala je na beogradskim splavovima. Do sada je snimila šest studijskih albuma koji su dosegli veliku popularnost. 2004. godine sudjelovala je na "Beoviziji" gdje je dobila nagradu za otkriće godine, a 2006. godine nastupila je sa pjesmom "Romale Romali" koja se smatra njezinom ulaznom kartom u svijet glazbe.

Međutim, pjevačica se nakon teških životnih situacija okrenula raznim ovisnostima što je i sama potvrdila nekoliko puta za regionalne medije. Zbog problema s alkoholom Ana je jedno vrijeme pauzirala s nastupima i izbacivanjem novih pjesama te se u potpunosti povukla iz javnosti.

Nakon nekog vremena pjevačica je transformirala svoje tijelo i skinula poveći broj kilograma, nakon čega su svi pomislili da će i njezino stanje krenuti na bolje. Puno se pisalo i o njezinom braku s reperom Stefanom Đurićem Rastom za kojeg se udala 2016. godine i dobila kćer Taru, a samo godinu dana kasnije su se razveli zbog njezine nepodnošljive ljubomore.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson - 3 Mel Gibson Mel Gibson - 2 Mel Gibson - 4 +19 Mel Gibson - 2 Zanimljivosti Riješen misterij Mela Gibsona u Sarajevu, pomutnja je nastala iz dobre šale: "Lik ih lagano uzeo na foru!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Bombastična figura Lidije Bačić ocrtavala se u tijesnoj haljini, ali sve je još više očarala prednjim dijelom outfita, koji je otkrio sve njezino bogatstvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene