Nikad mira

Rat slavnih cura: 'Nemoj misliti da si bolja od mene, svi imamo prošlost'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amber Rose i Kim Kardashian i dalje vode medijski rat, a zakopavanje ratne sjekire nije nigdje na vidiku.

Amber Rose i Kim Kardashian i dalje vode medijski rat i nema naznaka da bi u skoroj budućnosti mogle zakopati ratnu sjekiru. A kada znamo da su zaratile oke Kanye Westa, situacija postaje još komičnija. Iako je nedavno Amber izjavila kako neće imati posla s onima koji joj budu postavljali pitanja vezana za slavni par, ipak je pogazila svoju riječ i nije mogl adržati jezik za zubima.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Kim u panici naredila - 'nazovi bivšu i saznaj što to muti!'

Za 'GQ' magazin je izjavila: 'Mislim da je super kada snimkom seksa zaradite milijune za sebe i svoju obitelj. Ali onda nikada ne smijete zaboraviti kako ste počeli. Ja nisam i zato nemoj misliti da si bolja od mene, jer svi imamo prošlost', rekal je Amber očito se obraćajući svojoj ljutoj suparnici Kim, ali i njezinim sestrama koje su se putem društvenih mreža svojevremeno okomile na nju.

Amber je dodalo i to kako se Kim vjerojatno dlično osjećala dok je snimala pornić, tim više što je u tom trenutku bila zaljubljena u tog frajera.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene