Pronašla ljubav?

Bivša supruga jednog od najpoželjnijih glumaca snimljena u zagrljaju žene – izmjenjivale poljupce!

Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard Elon Musk (Foto: Profimedia) Elon Musk Amber Heard (Foto: Profimedia) +0 Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) Galerija

Amber Heard prije braka s Johnnyjem Deppom bila je u vezi s fotografkinjom, a nakon raspada braka ponovno je snimljena u zagrljaju žene.

Bivšu suprugu jednog od najpoželjnijih holivudskih frajera Johnnyja Deppa, Amber Heard, nakon rastave 2016. godine povezivali su s nekoliko bogatih neženja, a proteklog vikenda paparazzi su je uhvatili u zagrljaju djevojke u Palm Springsu.

Pogledaj i ovo Film Depp Vs. Heard - 1 Sve već viđeno Film o najpoznatijem sudskom slučaju pun je mučnih i ozbiljnih optužbi, a onda zbog društvenih mreža nastane pravi cirkus!

Misteriozna žena koju je ljubila 33-godišnja Amber je Bianca Butti, snimateljica s adresom u Los Angelesu, koja se nedavno drugi put borila s rakom dojke. Par se ljubio po izlasku iz luksuznog kalifornijskog rezorta prije nego što su zajedno otišle u Amberinom Fordu Mustangu.

Zvijezda filma "Aquaman" Amber Heard bila je u četverogodišnjoj vezi s fotografkinjom Tasyom van Ree prije nego što je ušla u vezu s Johnnyjem Deppom. Deppa je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, a u burnom braku proveli su svega 15 mjeseci. Nakon razvoda optužbe su pljuštale na sve strane.

Ipak, čini se kako je Amber napokon pronašla sreću u zagrljaju 38-godišnje prijateljice. Obje su izgledale opušteno dok su bile ispred kalifornijskog hotela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never let a boot get in the way of your dreams.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

 

Amberina djevojka Bianca u kolovozu prošle godine pokrenula je internetsku kampanju kako bi prikupila sredstva za liječenje od raka.

Kako je istaknula u kampanji, 2015. godine joj je rak dojke prvi put dijagnosticiran, a s istom bolešću suočila se i u ožujku prošle godine. Ovoga puta odlučila se za "alternativno" liječenje zbog životnog osiguranja koje joj neće pokriti skupe troškove liječenja.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp Amber Heard (Foto: Profimedia) +5 Amber Heard Depp (Foto: Getty) Celebrity Modrice i počupana kosa: Procurile fotografije horora koji je glumica navodno prolazila s bivšim suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene