Slučaj je na sudu

Modrice i počupana kosa: Procurile fotografije horora koji je glumica navodno prolazila s bivšim suprugom

Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard Elon Musk (Foto: Profimedia) +0 Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Galerija

Amber Heard ponovila je sudu svoje tvrdnje o zlostavljanju bivšeg supruga, glumca Johnnyja Deppa.

Glumica Amber Heard otkrila je detalje zlostavljanja u propalom braku s Johnnyjem Deppom te pritom sudu priložila nove dokaze.

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Američka glumica Amber Heard ponovila je sudu svoje tvrdnje o zlostavljanju bivšeg supruga, glumca Johnnyja Deppa, kao odgovor na njegovu tužbu zbog klevete u iznosu od 50 milijuna dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Podsjetimo, Johnny je prošlog mjeseca tužio Amber zbog novinskog članka objavljenog u Washington Postu u kojem ga je opisala sebe kao žrtvu zlostavljanja. Njegovo ime nije spomenula, no očito se osjetio prozvanim pa su njegovi odvjetnici sve otpužbe proglasili lažnima.

Amber je neposredno nakon razvoda 2016. godine otkrila kako je Johnny često bio pijan i nasilan, odnosno potpuno drugačija osoba od one kakvom se predstavljao. Tada su u njegovu obranu stale bivše partnerice Vanessa Paradis i Winona Ryder, čime su dale otvorenu podršku glumcu koji je tvrdio kako se Amber time samo želi dokopati njegovog novca te dodatne slave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

"Tu verziju Johnnyja zvali smo "čudovište. U trenucima kada je uzimao simultane droge i ilegalne narkotike i miješao ih s lijekovima na recept, bila sam prisiljena priskrbiti mu medicinsku skrb. Bila sam zabrinuta za nas oboje. On se tih svojih faza često ne bi sjećao i obećavao mi je da će se popraviti u što sam povjerovala. Pogriješila sam", otkrila je jednom prilikom Amber. Dodala je kako je bio i jako ljubomoran, posebno kad je radila s glumcem Jamesom Francom zbog kojeg ju je tijekom jednog avionskog leta gađao predmetima i udarao u leđa. Navodno je Johnny uništio i njezin stan čija je vrijednost procijenjena na 3 milijuna dolara.

U javnost su procurile i fotografije koje pokazuju uništen stan, iščupanu kosu te modrice ispod oka, a glumica ih je priložila kao nove dokaze za svoje tvrdnje koje još uvijek nisu službeno dokazane. Amber tvrdi i kako joj je bivši suprug često znao prijetiti smrću.

Podsjetimo, par se upoznao 2011. godine na setu filma "The Rum Diary", a vjenčanje je održano 2015. godine. 15 mjeseci kasnije glumica je predala papire za razvod, a Depp od samog početka opovrgava sve optužbe te tvrdi kako je on ovdje žrtva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Također, dio javnosti tvrdi kako je glumica dobro uigrana "žderačica muškaraca", a nakon Deppa, upecala je milijardera Elona Muska koji je javno priznao kako mu je slomila srce te bogatog trgovca umjetninama Vitu Schnabela koji je poznat i kao bivši dečko Heidi Klum. Ni ta veza nije potrajala, no Amber nije dugo gubila vrijeme.

Od 2008. do 2012. plavokosa ljepotica bila je u vezi s Tasyjom van Ree, a zanimljivo, jednom je prilikom izbačena iz zračne luke, jer je nasrnula na partnericu tijekom burne svađe. Ipak, cure su i dan danas bliske prijateljice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene