Prepoznajete li ih?

Do sada su je skrivali - Pojavila se fotka iz prošlosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas poznati glumci Alyson Hannigan i Brian Austin Green na fotografiji iz 1990.-te bili su samo obični tinejdžeri.

Alyson Hannigan najviše smo zavoljeli u ulozi Lily Aldrin u seriji 'How I Met Your Mother', dok Briana Austina Greena pamtimo po ulozi Davida Silvera u poznatoj seriji koja je obilježila 90-te 'Beverly Hills, 90210'.

Pogledaj i ovo Ekipa ''Beverly Hillsa 90210'' Ali bez jedne osobe... Omiljena ekipa 90-ih opet na okupu, podijelili su zajedničke fotografije i oduševili svoje najveće fanove!

Na fotografiji koja se pojavila u javnosti snimljena je za twwn tamazin '16'. Alyson i Brian tada su bili samo obični teenageri koji su se našli na božićnoj čestitci iz 1990.

Blake McIver - Nekoć dječja zvijezda, danas go-go plesač! - Prepoznajete li ga?

Tada je Alyson bila sramežljiva djevojčica u preširokoj odjeći, dok je danas upsješna glumica iza koje su hit serije i filmovi. U privatbnom životu je ponosna mama dvoje djece, te je u braku s Alexisom Denisofom.

Brian na fotografiji izgleda kao pravi mali frajer. Do danas je zadržao taj look, pa i u svojim 40-tima uživa u ženskoj pažnji. No on je oženjen čovjek koji ljubi hollywoodksu ljepoticu Megan Fox s kojom ima sina Nou, a i drugo dijete je na putu.

Ovo predblagdansko vrijeme je pravo vrijeme da izvadimo stare albume iz devedeset i neke i proučimo koliko smo se i mi sami promijenili. Biste li prepoznali slavne glumce?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene