I to iz uzgoja!

Alenu Vitasoviću bacili ribu u glavu, kaže da ne zna razlog, ali traži glavnog krivca: "Još ne vidim razlog ni poantu"

Alen Vitasović Alen Vitasović Danijel Bartolic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović In Magazin: Alen Vitasović - 2 In Magazin: Alen Vitasović - 4 In Magazin: Alen Vitasović - 6 Alen Vitasović Alen Vitasović u In Magazinu - 10 Alen Vitasović u In Magazinu - 3 +19 Alen Vitasović u In Magazinu - 4 Galerija

Alen Vitasović na svojem profilu na Facebooku otkrio je da mu je netko bacio ribu u glavu, i to na jednom od koncerata.

Našeg istarskog pjevača Alena Vitasovića na koncertu u Kastvu dočekalo je pravo iznenađenje, i to kada mu je u jednom trenutku netko bacio ribu u glavu, o čemu se sam oglasio na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Alen Vitasović "Hvala svima koji su bili uz mene" Vitasović otkrio kroz što je sve prošao zbog bolesti, nije se mogao ni sam kretati: "Na meni je izvršena teška i opasna operacija"

"Tisuću mi skalpova!!! U subotu u Kastvu (oko ponoći dok sam pjevao) tip mi je bacio oradu (ribu) u glavu. Još ne vidim razlog ni poantu. Molio bih tu osobu da mi se javi", napisao je Alen na svojem profilu na Facebooku.

"Bolje orada nego kašeta sardela", "Znači da te silno obožava", "Ako je bila divlja (prirodna), onda dobro. Ako je iz uzgoja, neka se javi i meni", poručili su mu u komentarima.

"Žena mi je rekla da je iz uzgoja", odgovorio je Alen na navedeni komentar.

Alen je inače prošle godine drugi put uplovio u bračnu luku. Izabranica njegova srca samozatajna je Istranka Eleonora, a iako je sretnu vijest javnost preko Alenova Facebooka doznala početkom rujna, poznati glazbenik otkrio je za IN magazin da se intimno vjenčanje ipak održalo ranije.

"S Eleonorom sam već oko 10 godina. Rastao sam se prije deset godina i tako je to nekako išlo, išlo, išlo. Onda sam rekao, ajde, jer ja sam rekao da se neću više nikad oženiti, ali jesam, jesam. Nije mi žao. U braku smo od 1. 8., nismo se prije deset dana vjenčali, nego prije skoro dva mjeseca'', izjavio je Alen za IN magazin.

Alenova bolja polovica od njega je mlađa čak četvrt stoljeća.

"Mlađa je 25 godina i u tome je problem. Ne u njoj, nego u meni. Mlađe je slađe, ali kad ona bude imala 50, koliko ću ja onda imati, 75. Živi bili pa vidjeli", zaključio je pjevač.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci +21 Monica Bellucci - 1 Nekad i sad Svojom ljepotom pokorila je svijet već sa 16 godina, a danas je rijedak primjer dostojanstvenog starenja

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 +14 Salma Hayek - 2 Celebrity Salma Hayek pohvalila se haljinom iz koje su joj umalo ispale grudi, a uspjela je zasjeniti i lijepu mladenku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene