Prirodna ljepotica!

Svojom ljepotom pokorila je svijet već sa 16 godina, a danas je rijedak primjer dostojanstvenog starenja

Monica Bellucci Monica Bellucci Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 4 Monica Bellucci Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 1 +15 Monica Bellucci - 2 Galerija

Monica Bellucci snimljena je u ležernom izdanju u New Yorku, i to s minimalno šminke na licu, zbog čega je njezina prirodna ljepota još jednom došla do izražaja.

Jedna od najljepših glumica današnjice, zanosna Monica Bellucci snimljena je u zračnoj luci u New Yorku. Paparazzi su je uhvatili u opuštenom izdanju, a njezino ponašanje odalo je pritom kako se ne ponaša poput većine zvijezda. 

Pogledaj i ovo Monica Bellucci Nakon 16 godina poznanstva! Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

58-godišnja Monica snimljena je u crnoj kombinaciji od glave do pete, s minimalno šminke na licu, a čini se kako objektive kamera nije ni primijetila. Svoju putnu prtljagu sama je nosila i nije tražila ničiju pomoć, što njezine brojne kolegice i kolege ne bi same učinile.

Obožavatelji talijanske glumice zasigurno dobro pamte scene iz kultnog filma "Malena", u kojima se Monica skinula do kraja, a javnost su nedavno očarale Monicine fotografije izbliza koje su potvrdile da je i dalje prirodna ljepotica te da stari dostojanstveno.

O svojem izgledu progovorila je krajem prošle godine na predstavljanju filma "Djevojka u fontani", u kojem glumi švedsku glumicu i seks-ikonu Anitu Ekberg, a zbog uloge je nakratko postala i plavuša.

"Naravno da mi je izgled pomogao otvoriti mnoga vrata, bila bi laž tvrditi da nije. Bila sam sramežljiva iako sam puno pričala, pa mi je izgled pomogao da ljudi priđu meni. No ljepota traje samo pet minuta i to je to. Morate znati da vam nakon 40. godine nude samo uloge vještica", kazala je za Variety.

Monica je glumačku karijeru započela 90-ih, a svojom ljepotom pokorila je svijet već sa 16 godina, kada je postala model poznatog talijanskog brenda Dolce & Gabbana.

Iza sebe ima dva propala braka. Prvi suprug bio joj je fotograf Claudio Basso, za kojeg se udala 1990. godine, a razveli su se četiri godine kasnije. Svojeg drugog supruga, glumca Vincenta Cassela, upoznala je na snimanju filma "Apartman" 1996. godine. Vjenčali su se 1997. godine i zajedno dobili dvije kćeri, a razveli su se 2013. godine. Od 2017. godine u vezi s 18 godina mlađim Nicolasom Lefebvreom, s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti, a dugo su uspijevali skrivati da su par.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 +14 Salma Hayek - 2 Celebrity Salma Hayek pohvalila se haljinom iz koje su joj umalo ispale grudi, a uspjela je zasjeniti i lijepu mladenku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene