kakvo iznenađenje!

Oženio se Alen Vitasović? Svoju odabranicu dosad je uspješno skrivao od javnosti, a sada su osvanule fotke s vjenčanja!

Alen Vitasović Alen Vitasović Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović nastupio kao gost na koncertu Brune Krajcara - 2 Alen Vitasović nastupio kao gost na koncertu Brune Krajcara - 4 Alen Vitasović nastupio kao gost na koncertu Brune Krajcara - 5 In Magazin: Alen Vitasović - 8 Alen Vitasović Alen Vitasović In Magazin: Alen Vitasović - 6 In Magazin: Alen Vitasović - 7 In Magazin: Alen Vitasović - 4 +7 In Magazin: Alen Vitasović - 2 Galerija

Na Facebooku su objavljene fotografije koje su potaknule nagađanja da je Alen Vitasović uplovio u bračnu luku s tajanstvenom Eleonorom, a njegovi obožavatelji uputili su im brojne čestitke.

Čini se da je glazbenik Alen Vitasović (54) drugi put uplovio u bračnu luku.

Pogledaj i ovo Alen Vitasović "Hvala svima koji su bili uz mene" Vitasović otkrio kroz što je sve prošao zbog bolesti, nije se mogao ni sam kretati: "Na meni je izvršena teška i opasna operacija"

Svoju odabranicu Eleonoru dosad je uspješno skrivao od javnosti, no sada su na Facebooku osvanule fotografije za koje su mnogi pretpostavili da su s njihova vjenčanja.

Fotke je objavila jedna fotografkinja koja je pozirala s Alenom i Eleonorom. 

"Kakvo iznenađenje", "Sretno Alen i Eleonora", " Neka ljubav traje zauvijek", Eleonora, je li ti zapjevao odvest ću te na vjenčanje?", nizali su se komentari ispod fotki uz hrpu čestitki.

Eleonora je odabrala svijetlo ružičastu haljinu, dok je Alen nosio plavu košulju i traperice te nikako nisu izgledali kao tipični mladenci.

Nijedno od njih još se nije oglasilo na čestitke koje su dobili niti su potvrdili da su se vjenčali. 

Alen iza sebe ima jedan propali brak, a s bivšom suprugom Sandrom ima dvoje djece, sina Ivana i kćer Miju.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Ana Sasso Nikolina Pišek i Nives Ivanković Nikolina Pišek i Nives Ivanković +22 Nikolina Pišek Nekad i sad Pogledajte kako je Nikolina Pišek izgledala prije 16 godina, zbog ovakvih fotografija ne može zatajiti zahvate!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk i Bradley Cooper +10 Irina Shayk - 2 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene