nije dobro

Alen Vitasović snimljen u javnosti prvi put nakon incidenta na koncertu, pridržavao se za klavir da bi mu bilo lakše stajati

Alen Vitasović nastupio kao gost na koncertu Brune Krajcara - 1 Alen Vitasović nastupio kao gost na koncertu Brune Krajcara - 1 Srećko Niketić/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović nastupio kao gost na koncertu Brune Krajcara - 2 Alen Vitasović nastupio kao gost na koncertu Brune Krajcara - 3 Alen Vitasović nastupio kao gost na koncertu Brune Krajcara - 4 Alen Vitasović nastupio kao gost na koncertu Brune Krajcara - 5 Alen Vitasović Alen Vitasović In Magazin: Alen Vitasović - 4 In Magazin: Alen Vitasović - 1 In Magazin: Alen Vitasović - 2 Alen Vitasović u In Magazinu - 9 +8 Alen Vitasović - 5 Galerija

Alen Vitasović je nakon pada na pozornici nastupio kao gost na koncertu Brune Krajcara u Puli, a tijekom nastupa se morao pridržavati za klavir da bi mu bilo lakše stajati.

Pjevač Alen Vitasović nastupio je kao gost na obljetničkom koncertu Brune Krajcara na platou arheološkog muzeja u Puli.

Pogledaj i ovo Alen Vitasović "Hvala svima koji su bili uz mene" Vitasović otkrio kroz što je sve prošao zbog bolesti, nije se mogao ni sam kretati: "Na meni je izvršena teška i opasna operacija"

Krajcar je ljubitelje svoje glazbe počastio besplatnim koncertom za svoj 50. rođendan, a obilježio je i 40 godina skladanja te 30 godina od izdavanja prvog kantautorskog nosača zvuka.

Alenu je ovo bio prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je na svojem koncertu u Barbanu pao na pozornici, a tijekom nastupa se morao pridržavati za klavir da bi mu bilo lakše stajati.

Snimka njegova pada proširila se društvenim mrežama i potaknula nagađanja o Alenovim problemima s alkoholom, no pjevač je otkrio o čemu se zapravo radilo.

"Na koncertu u Barbanu bio sam potpuno trijezan, a proširili su se komentari da sam pao jer sam bio pijan. Istina je da sam u siječnju bio hospitaliziran zbog vrlo teškog oblika korone i teške upale pluća, i jedva sam preživio. Ležao sam tri mjeseca u krevetu, mišići nogu su mi jako oslabili i 'nestali', i dobio sam atrofiju mišića. Jedva se krećem, idem korak po korak, i ne mogu puno hodati niti puno stajati na nogama", kazao je Alen za Glas Istre.

Objasnio je i kako je koncert trajao dva sata i da je dugo sjedio na stolici, a kada se u jednom trenutku odlučio naglo podići popustila su mu koljena i pao je.

"Jako sam oprezan s alkoholom, jer sam i bolestan, imam problema s jetrom, toliko godina se borim s alkoholom i sad se stvarno čuvam", istaknuo je Vitasović te je dodao i da se sve krivo protumačilo jer, kako kaže, već ima stigmu zbog alkohola.

U Alenovu obranu tada je stao i njegov kolega Dražen Turina Šajeta koji je u podužoj objavi na svojem Facebooku prozvao i medije zbog senzacionalističkih članaka.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 7 Ana Sasso - 8 +14 Ana Sasso - 6 Nekad i sad Zbog legendarne reklame za Pipi prije 40 godina postala je seks-simbol, a najnovijim fotkama u badiću opet je napravila pomutnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene