proslavio bi rođendan

Aleksa Balašević obilježio veliki dan i legendarnom ocu posvetio emotivnu objavu koja tjera suze na oči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni glazbenik Đorđe Balašević preminuo je 19. veljače ove godine, a njegov sin Aleksa posvetio mu je emotivnu objavu na rođendan.

Legendarni Đorđe Balašević danas bi proslabio 68. rođendan, a njegov sin Aleksa podijelio je na svom Instagramu emotivnu objavu u čast svoga oca. "Kao što si rekao, život počne s jednom svijećom na torti, a završi s jednom svijećom bez torte. Život je ona crta izmežu nekih nama bitnih brojeva i datuma, a vječnost su one tri točkice koje malo tko dopiše... Između ostalog ti si ih dopisao... Odavno. Čisto da te podsjetim na tvoj rođendan", napisao je Aleksa na svom storyju.

Pogledaj i ovo Aleksa Balašević i zaručnica Nikolina Još malo! Ženi se sin Đorđa Balaševića: Otkriveni su i detalji glamuroznog vjenčanja gdje će biti 200 gostiju

Đorđe i Olivera uz Aleksu (27) su dobili i kćeri Jovanu i Jelenu, a Aleksa je u jednom od intervjua od prošle godine progovorio i o njihovoj ljubavi. "Danas je previše lako biti poznat, a ja nisam samo dijete poznatih roditelja, već dijete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umjetničke dinastije. Globalnih autoriteta. Je li to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog djeteta, normalnog i ispravnog", izjavio je tada za srpski magazin Helo.

Đorđe Balašević je preminuo 19. veljače ove godine od posljedica upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ella Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik skinula hlače i ponosno pokazala sitne nesavršenosti kojih se žene inače srame!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene