Pogledajte luksuznu vilu!

Sin legendarnog Đorđa Balaševića prvi put pokazao svoj dom u Istri: "Ovo je naš raj"

Aleksa Balašević Aleksa Balašević Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksa Balašević Aleksa Balašević vila Aleksa Balašević vila Aleksa Balašević Aleksa Balašević +0 Aleksa Balašević Galerija

Aleksa Balašević pohvalio se vilom koju posjeduje u Istri, a pogled je zaista prekrasan.

Sin legendarnog pjevača Đorđa Balaševića, Aleksa, na svojem je profilu na Instagramu podijelio niz fotografija njihova doma u Istri. 

Pogledaj i ovo Aleksa Balašević Šest mjeseci čekao blagoslov Oženio se sin Đorđa Balaševića, njegova lijepa mladenka blistala je u jednostavnoj i tradicionalnoj haljini!

U prvoj priči napisao je "Naša Istra", a zatim objavio fotografiju pogleda iz kuće. Na drugom je prikazao prirodu i okolne kuće na koje također ima pogled: "Naš pogled na raj".

Za kraj je pozirao ispred kuće s pogledom na bazen uz pjesmu "We gonna feel it".

Podsjetimo, Đorđe je kuću u Istri kupio 2019. godine, a ona sadrži čak 200 kvadrata. Pjevač ju je tada platio oko 400.000 eura.

"Za sve je kriv moj prijatelj Zole, to vam moram reći. Tog dana donio je časopis sa čudesnim pejsažem... 'Ajmo mi u Istru', rekao je 'tamo žive vile...' Ma, daleko je... Al’ kad već žive, same su krive... I, eto nas", izjavio je tada Đorđe.

Aleksa se nedavno pohvalio i fotografijom svoje malene djevojčice. Ispod fotografije na kojoj je drži u naručju napisao je:

"Olujno je tamo gore, gdje nas nije puno stiglo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Алекса Балашевић (@balasevicaleksa)

"Preslatki ste", "Tatica", "Divna djevojčica", "Predivni", "Ma koliko slatkoće", samo su neki od komentara.

Prije nekoliko mjeseci Aleksa se vjenčao sa suprugom Nikolinom u Srijemskoj Kamenici, a sretnu vijest objavila je njegova majka Olivera Balašević.

O privatnom životu rijetko govori za javnost i mnogi nisu ni znali da je u dugogodišnjoj sretnoj vezi s Nikolinom. Aleksa ju je zaprosio u Izraelu, za što je dugo čekao dozvolu, a o tom činu govorio je s mnogo ljubavi.

"Šest mjeseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lijep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten", izjavio je jednom prilikom.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Hart Kevin Hart Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) +12 Kevin Hart (Foto: Profimedia) Celebrity Kevin Hart podijelio je tužnu vijest na svom Instagram profilu: "Volim te, zagrli mamu za mene"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Temšić - 1 Ivan Temšić - 2 Gorana Milaković Good food festival - 1 +12 Good food festival - 2 Zanimljivosti Nakon pobjede u MasterChefu život mu se naglo promijenio, ali je to dobro iskoristio, a evo što kaže o novoj sezoni i kandidatima!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene