''Podigli su ljestvicu''

Nakon pobjede u MasterChefu život mu se naglo promijenio, ali je to dobro iskoristio, a evo što kaže o novoj sezoni i kandidatima!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Temšić - 1 Ivan Temšić - 2 Gorana Milaković Good food festival - 1 Good food festival - 2 MasterChef - 1 MasterChef - 2 MasterChef - 3 MasterChef - 4 Ivan Temšić - 1 +6 Ivan Temšić - 2 Galerija

Na Dubrovačkom festivalu ukusnu hranu pripremaju upravo kandidati iz prošlogodišnjeg MasterChefa, Gordana Milaković i pobjednik Ivan Temšić.

Na festivalu "Good food" u Dubrovniku svoj kutak za pripremu hrane pronašli su upravo kandidati prošlogodišnje sezone "MasterChefa".

Pogledaj i ovo Ivan Temšić, prošlosezonski pobjednik MasterChefa - 3 Kreće nova sezona! Četvrti hrvatski pobjednik MasterChefa otkrio u što je uložio novac od pobjede i što se od tada promijenilo!

Riječ je o Gogi Milaković i pobjedniku Ivanu Temšiću koju su se zajedničkim snagama udružili i osmislili razna jela.

A što su to pripremili, otkrio je Ivan za Dnevnik Nove TV. 

''Pripremili smo neki miks tradicije i gastronomskog okruženja. Imamo maneštru na neki moj način, imamo također makarune neki naš twist, ajmo reć finije. Goga nam je pripremila ''Šije šete'' plećku opet njezini neki humoristični nazivi i imamo mariniranu plećku s malo kiselih kukumara i kisele verdure. Imamo i punjenu koku u malim trokutićima, a opet totalno Gogin stil“.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Temšić (@ivan_temsic)

Ivanu se život nakon pobjede u kulinarskoj emisiji malo prenaglo preokrenuo, ali mu je drago zbog toga. Ide mu točno u onom smjeru u kojem želi da ide. Nakon ljeta i vođenja restorana u jednom novom hotelu, nastavlja dalje s edukacijom tako da uz fakultet ima neke posebne edukacije sa strane.

Goga je također otvorila svoj restoran i sad su zajedno odlučili kao prošlogodišnji finalisti otvoriti nešto svoje i poigrati se sa hranom na njihov način.

Otkrio je i gleda li novu sezonu te što misli o kandidatima…

''Naravno da gledam. Kandidati su jako ambiciozni, jako kreativni i vidi se da su podigli ljestvicu na jedan potpuno drugi nivo. Dosta su imali vremena da vide neke naše greške, ali uskoro čak u ponedjeljak ćete vidjeti kako sam i ja malo zapaprio stvar'', kaže. 

Naime, gostovat će u emisiji te će im napraviti dva jela, a mi ćemo vidjeti kako će se novi kandidati snaći.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene