Istraga je u tijeku

Kako je došlo do nesreće u kojoj je Baldwin ubio i ranio kolege na setu? Objavljene su prve fotografije i video s mjesta tragedije!

Alec Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) +2 Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Na setu filma ''Rust'' dogodila se strašna nesreća. Glumac Alec Baldwin slučajno je ubio kolegicu i ranio kolegu. U tijeku je istraga, a zasad su poznati tek neki detalji.

Nakon što je svijet obišla šokantna vijest da je holivudski glumac Alec Baldwin na setu filma "Rust" pištoljem usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, strani mediji prenose kako glumac nije znao da se u oružju nalaze pravi meci.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin Istraga se nastavlja Nova izvješća stručnjaka za oružje Alecu Baldwinu opet bi mogla stvoriti probleme: ''Okidač je povučen...''

Fox News objavio je i prve fotografije i snimku s mjesta tragedije, a na njima se vidi filmski set prepun policijskih vozila i istražitelja, kao i mjesto nesreće ograđeno policijskom trakom.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Vlasti Santa Fea, gdje se snimanje odvijalo, potvrdile su da je 63-godišnji Alec osoba koja je pucala iz pištolja, a da je jedan metak pogodio 42-godišnju Halynu u trbuh. Nažalost, preminula je u Sveučilišnoj bolnici New Mexico u Albuquerqueu.

Prema riječima šerifa, ustrijeljen je i 48-godišnji Joel, koji se trenutačno nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici. Policija istražuje ovaj incident i zasad još nije podignuta nikakva optužnica.

Gospodin Baldwin je dobrovoljno došao razgovarati s istražiteljima i nakon razgovora s njima je otišao'', rekao je Juan Rios iz Ureda šerifa za Guardian.

Glumčev glasnogovornik također je potvrdio da se na setu dogodila nesreća koja je uključivala zatajenje vatrenog pištolja s ćorcima, a lokalni mediji izvijestili su da je Baldwin viđen u četvrtak ispred šerifova ureda u suzama, no za komentar nije bio dostupan.

''Prema istražiteljima, čini se da je scena koja se snimala uključivala korištenje vatrenog oružja iz kojeg je pucano. Detektivi istražuju kako je i koja vrsta projektila ispaljena'', rekao je Rios.

Produkcija filma koji je režirao Souza, a Baldwin producirao i glumio u njemu, zaustavljena je i snimanje će biti nastavljeno idućega mjeseca.

Hutchins je bila direktorica fotografije akcijskog filma Archenemy 2020. s Joeom Manganiellom u glavnoj ulozi. Diplomirala je na Američkom filmskom institutu 2015., a četiri godine kasnije proglašena je ''zvijezdom u usponu''.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 7 Hana Huljić - 4 Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Grašo i Hana uhvaćeni na zajedničkom putovanju, evo gdje su ih snimili, a on je nabacio i komentar na cijelu situaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene