Skandal na dvoru

Princ Harry imao kratku romansu s drugom djevojkom nakon što je upoznao Meghan

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Ann Macklin (Foto: Getty Images) Sarah Ann Macklin (Foto: Getty Images) Sarah Ann Macklin (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Sarah Ann Macklin (Foto: Getty Images) Sarah Ann Macklin (Foto: Getty Images) +0 Sarah Ann Macklin (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry imao je aferu s manekenkom Sarah Ann Macklin.

Vojvoda od Sussexa iliti princ Harry imao je kratku romansu s britanskom manekenkom Sarah Ann Macklin, potvrđeno je u novoj biografiji kraljevske obitelji Angele Levin, naziva "Harry: Razgovori s princem".

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Čini se kako on ipak nije isprva bio očaran sadašnjom suprugom, vojvotkinjom Meghan Markle koliko je tvrdio. Naime, nakon nje uspjela ga je očarati Sarah, koju je upoznao na jednoj zabavi i tada ju zaveo. Navodno ju je nakon toga obasipao porukama, ali to nikada nije javno priznao, piše Mirror.

"Na samom početku veze s Meghan Markl, Harry je odlučio da ode na spoj s manekenkom Sarahom Ann Macklin. Sreli su se na jednoj privatnoj zabavi, pitao ju je za broj telefona i počeo joj slati brojne poruke i dogodila se kratka avantura", piše Angela. 

Jedna od njezinih bliskih prijateljica izjavila je da su bili itekako zainteresirani jedno za drugo, ali su ubrzo shvatili da su prerazličiti. 

Sarah je u modnom svijetu poznata kao zaštitno lice Burberryja, a snimila je i naslovnice za Vogue i Harper's Bazaar. Uz to je ostvarila uspješnu karijeru kao nutricionistica. Magazin Rake 2017. godine proglasio ju je ženom godine.

Podsjećamo, princ Harry i Meghan upoznali su se na spoju naslijepo preko zajedničke prijateljice. Službeno su prohodali u lipnju 2016. godine, u javnosti se prvi put zajedno pojavili u rujnu 2017. godine, a samo dva mjeseca kasnije objavili su zaruke. Bajkovito vjenčanje održano je u svibnju prošle godine, a u svibnju ove godine postali su roditelji dječaka Archieja Harrisona Mountbattena-Windsora.

Meghan i Harry od samih početaka veze tvrdili su da im se dogodila ljubav na prvi pogled.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) +6 Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Celebrity Ova plavokosa zavodnica obožava poduzetnike, a zbog veze sa zadnjim u nizu posebno je plijenila pažnju

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene