prava ljepotica!

Bolja polovica jednog od najljepših domaćih parova blista u trudnoći, dokazala je to i fotkom koja je sve očarala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević pobrala je brojne komplimente na svoj račun ispod fotke na kojoj pozira u dugačkoj haljini, koja je istaknula njezinu figuru.

Supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, Adriana Đurđević, svojom je pojavom očarala svoje brojne pratitelje na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj pozira na plaži u dugačkoj lepršavoj haljini koja joj stoji kao salivena, a sudeći po komentarima ispod fotografije, nitko nije ostao ravnodušan.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

"Ka i uvik gledan more ovu tajnu koja diše...", riječi su pjesme "Trag u beskraju" Olivera Dragojevića koje je citirala uz fotku nastalu u Marseillesu, gdje trenutačno živi sa svojim suprugom. "Savršena", "Wow", "Najljepša buduća mama", "Anđeo", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Podsjetimo, Adriana Đurđević i naš reprezentativac Duje Ćaleta-Car vjenčali su se nedavno na tajnoj ceremoniji u njezinu rodnom Dubrovniku. Duje i Adriana zaručili su se prije tri mjeseca, i to nakon četiri godine veze, a zatim su objavili i da će postati roditelj. Adriana je sredinom travnja za časopis Story otkrila da se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i kako ona i Duje već znaju spol bebe, no to je odlučila zadržati za sebe.

Lijepa Dubrovkinja je zbog nogometaša preselila iz rodnog grada u Marseille, gdje on igra za istoimeni nogometni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 1 Celebrity Pogledajte kako zgodne Srpkinje koje su oduševile na Eurosongu uživaju na egzotičnoj lokaciji, fotke su bombastične!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene