Ali stvarno se promijenila...

Vjerovali ili ne, ovo je Adele: Poslije 12 godina opet je stigla u hit show i sve zapanjila svojom pojavom!

Adele (Foto: Getty Images) Adele (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Getty Images) Peter Van der Veen i Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Profimedia) Galerija

Adele je u emisiji "Saturday Night Live" pokazala novi imidž, ali i sjajan smisao za humor šaleći se na vlastiti račun.

Internet ne prestaje brujati o Adeleinu gostovanju u emisiji "Saturday Night Live" u kojoj se pojavila kao privremena voditeljica i to punih 12 godina nakon što je u istoj emisiji prvi put nastupila kao pjevačica.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Adele je u međuvremenu postala neprepoznatljiva, potpuno nova osoba nakon što je izgubila više od 40 kilograma i odlučila se za novi imidž, promijenila stajling i novu frizuru. 32-godišnja Adele pokazala je američkim gledateljima i odličan smisao za humor našalivši se na svoj račun da je u emisiju dovela samo jednu svoju polovicu.

"Znam da izgledam drugačije nego kao kada ste me prošli put vidjeli, ali zbog ograničenja i pandemije koronavirusa morala sam putovati s lakšom prtljagom pa sam dovela samo pola sebe, i dakle ovo je moja polovica koju sam odabrala", rekla je Adele.

Nedavno je osim gubitkom kilograma pažnju javnosti plijenila i navodnom novom ljubavnom vezom. Naime, pisalo se da se viđa s pjevačem Chrisom Brownom, koji je u kasnim satima bio viđen kako napušta njezin dom u Londonu.

"Pokušali su njegov dolazak sakriti, da ostane tajna. Stigao je usred noći, nije otišao do dva ujutro. Stigao je u golemom zatamnjenom autu s mnogo ogromnih, mišićavih tjelohranitelja koji su bili u drugim autima", rekao je izvor za The Sun.

2019. godine Adele se razvela nakon tri godine braka od poduzetnika Simona Koneckija, s kojim je dobila sina Angela. Šuškalo se da je brzo preboljela rastavu i da je u vezi s reperom Josephom Junirom Adenugom, poznatijim kao Skepta, s kojim je također bila viđena.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 +9 Lu Jakelić - 2 Celebrity Severina se još nije oglasila, ali drugi jednostavno ne vjeruju u ono što su vidjeli i čuli: ''Ovo je nevjerojatno, gdje ti je kraj, ženo?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene