Baš je zgodna!

Adele pokazala lice bez šminke i nikad tanji struk u kratkoj opravici, za sve je imala i poseban razlog!

Adele Adele Adele/Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adele Adele Adele Adele +0 Adele Galerija

Adele je odlučila pokazati lice bez šminke i to povodom svog 34. rođendana.

Jedna od najpopularnijih i najuspješnijih pjevačica današnjice Adele, proslavila je 34. rođendan, a tim je povodom prekinula šutnju na društvenim mrežama koja je potrajala više od mjesec dana i podijelila fotografije koje su svima oduzele dah.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Zgodna Adele na njima pozira u minijaturnoj crnoj haljini sa statement rukavima, dok na licu nema ni trunke šminke.

"Koliko promjena jedna godina napravi! Ako vrijeme nastavi liječiti i zaglađivati ​​sve bore u mom životu kao što to čini kako godine prolaze, onda jedva čekam imati 60! Nikad nisam bila sretnija! Toliko lekcija, toliko blagoslova na kojima treba biti zahvalan. Ovo je 34. i sviđa mi se ovdje! Hvala za rođendansku ljubav kao i uvijek", napisala je Adele uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

"Sretan rođendan kraljice", "Wow, apsolutno si prelijepa", "Najbolja od najboljih", napisali su joj obožavatelji u komentarima, uz tisuće drugih čestitaka.

Adele se vratila na društvene mreže nakon što je bila prisiljena odgoditi koncerte u The Colosseumu u Caesars Palaceu u Las Vegasu samo 24 sata prije nego što je trebala izaći na pozornicu još u prosincu. Tu je vijest bila podijelila putem Instagrama, a u videu se slomila do suza dok se ispričala obožavateljima i priznala kako ju sram zbog toga.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić sa suprugom (FOTO: Instagram) Ivan Perišić supruga (FOTO: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) +4 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Celebrity Perišić preslatkom fotkom otkrio koje je to popularno ime dao sinu: "Obitelj iznad svega, dobro nam došao!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +5 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene