Svima se sviđa!

Perišić preslatkom fotkom otkrio koje je to popularno ime dao sinu: "Obitelj iznad svega, dobro nam došao!"

Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić Ivan Perišić/Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić sa suprugom (FOTO: Instagram) Ivan Perišić supruga (FOTO: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Ivan Perišić (Foto: Instagram) +0 Ivan i Josipa Perišić Galerija

Ivan Perišić je putem društvenih mreža otkrio da su on i supruga Josipa svom novorođenom sinu dali ime Luka.

Naš nogometni reprezentativac i igrač talijanskog kluba Inter Ivan Perišić prije gotovo mjesec dana je sa suprugom Josipom dobio treće dijete, sina, a čije je ime tek sada odlučio podijeliti s javnosti.

Pogledaj i ovo Josipa Perišić obiteljski odmor Dok kruže glasine o povratku Perišića u Hajduk, njegova Josipa objavljuje simpatične fotke iz Splita!

"Obitelj iznad svega. Dobrodošao Luka", napisao je Ivan uz preslatku crno-bijelu fotografiju koja prikazuje dlanove članova njegove velike i sretne obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444)

"Čestitke mami, tati, bratu i sestrici", "Super ime", "Sve najbolje od srca", "Čestitam brate, neka je živ i zdrav 100 godina", "Čestitam prijatelju, poljupci mami, velikoj sestri i bratu", "Dobrodošao maleni Luka", samo su neke od tisuća čestitaka koje je dobio u komentarima od svojih pratitelja i prijatelja.

Bračni par Perišić zajedno već ima 9-godišnjeg sina Leonarda i 7-godišnju kći Manuelu, zajedno su od srednjoškolskih dana i čini se da njihova je ljubav čvršća nego ikada.

Civilni brak sklopili su 2012. godine, a u srpnju 2020. su u tajnosti imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jake Bongiovi - 4 Jake Bongiovi - 2 Jake Bongiovi - 3 +0 Jake Bongiovi - 1 Celebrity Sin miljenika žena odrastao je u njegovu kopiju, a pogledajte zašto kažu da će biti još veći šarmer od njega

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +5 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene