Šuška se, šuška

Tajno vjenčanje koje je iznenadilo Hollywood!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hollywoodski mediji bruje o tajnom vjenčanju glumačkog para Adama Brodyja i Leighton Meester!

Iako je glumac Adam Brody nedavno zaprosio Leighton Meester, nitko nije očekivao da će se vjenčanje dogoditi tako brzo - i u tajnosti!

Pogledaj i ovo Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Pokazala trbuščić Rođena je u zatvoru, vjenčanje nikad nije potvrdila, a uspješno je skrivala i već drugu trudnoću

Gotovo je! Snimljena i zadnja epizoda popularnih 'Tračerica'!

Američki medji pišu kako se slavni par vjenčao daleko od očiju javnosti, a obožavateljice serije 'Tračerica' u kojoj je leighton glumila tako nisu mogle vidjeti kakvu je vjenčanicu nosila zvijezda.

'Bilo je to najveće iznenađenje u njezinom životu. Potpuno je ushićena', povjerio se anonimni izvor, dok UsWeekly piše kako je tajno vjenčanje bilo protekle srijede što su potvrdili višestruku izvori. Šuškanja su još više potaknule nove fotografije Adama koji je viđen s prstenom na ruci!

Adam i Leighton zbližili su se tijekom snimanja filma The Oranges 2011. godine, a zajedno su tek godinu dana što im je očoto bilo dovoljno da shvate da žele brak. 33-godišnji Adam prije Leighton bio je u trogodišnjoj vezi s kolegicom iz serije O.C. Rachel Bilson, dok je Meester bila s glumcem Aaronom Himelsteinom s kojim je prekinula krajem prošle godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene