Troše što imaju

Estradni kaos u regiji: ''Tek sad vidim koliko je veliko 100 eura, inače bez 2000 nisam izlazio''

Aca Lukas (FOTO: Instagram) Aca Lukas (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aca Lukas (FOTO: Instagram) +0 Aca Lukas (FOTO: Instagram) Galerija

Aca Lukas je otkrio kako je živio i trošio novac prije pojave koronavirusa, ali i kako mu je sada kad se pokušava poistovjetiti s ostatkom svijeta.

Epidemija koronavirusa ostavlja posljedice na sve grane gospodarstvo, pa tako i na glazbenu industriju i svijet showbussinesa. Ne zna se kada će se koncerti moći održavati i kada će publika moći uživati u nastupima svojih omiljenih zvijezda.

Pogledaj i ovo Aca Lukas - 3 Evo što on misli! Srpski folk-pjevač unatoč zabranama održao je koncert u Splitu: ''Pjevao sam bez straha, a udrugama koje su bunile kažem...''

O toj se situaciji odlučio oglasiti i jedan od najzaposlenijih izvođača ovih prostora Aca Lukas, koji je za Express tabloid prokomentirao novonastalu situaciju i gubitke koje trpi.

"Tek sam sada vidio koliko je veliko 100 eura jer mi traje pet dana, a navikao sam da bez 2000 eura ne izlazim u provod. Sva mjesta na kojima meni odlaze pare su zatvorena i sada živim onako kako živi 80 posto normalnog svijeta, i to cijelog života, jer ne idu ni u kafiće, ni u kasina, a i ne putuju. Također, ne idu ni u skupe trgovine, u kojima ja kupujem garderobu i obuću, i svi se samo hrane. Tako i ja sada živim, da se razumijemo, bez priljeva novca, te trošim ono što imam na hranu i piće. Ruku na srce, na piće mi odlazi više nego normalnom svijetu jer mi dolaze prijatelji, a volimo da popijemo", izjavio je Aca.

Pozvao je i ostale kolege da pokušaju biti razumni i da suosjećaju s drugim ljudima.

"Estrada puno kuka sada, a to ne bi trebalo jer svi imaju pare u šteku nekom, siguran sam. Trebalo bi više pomagati ljudima koji stvarno nemaju", zaključio je.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) +0 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Od manekenke do unakažene starlete: Ovako je izgledala prije operacija koje su je otjerale u bankrot - danas neka druga priča

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene