Velika podrška

Jennerice emotivno poručile ocu: 'Želimo je upoznati!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najnoviji promo video za reality 'Keeping Up With the Kardashians', najavljuje specijalnu epizodu 'About Bruce' koja će biti posvećena Bruceu Jenneru i njegovom velikom priznanju te transformaciji u ženu.

Najava specijalnog izdanja showa 'Keeping Up With the Kardashians' otkriva Bruceove emotivne trenutke s kćerima Kendall i Kylie koje svog tatu podržavaju u novoj životnoj situaciji, odnosno, u njegovoj transformaciji u ženu.

Pogledaj i ovo showbuzz Reality obitelj VIDEO Kardashiani razotkriveni - sve što NISTE znali o slavnoj obitelji!

Bruce Jenner u emotivnom intervjuu potvrdio: 'Istina je, žena sam!'

'Želimo je upoznati. Ja ju zaista želim upoznati kada bude spremna, kada obje budemo spremne', rekla je Kylie i izrazila želju da upozna ženu u Bruceu, koju je toliko dugo tajio. Starija Kendall pred kamerama se pak rasplakala. 'Ne sviđa mi se kad ljudi kažu da će Bruce nestati', u suzama se pojadala tati. 'Ali ja ne idem nikamo', Bruce ju je ubrzo tješio.

Čini se kako su se starija djeca iz klana Kardashian-Jenner bolje prilagodila novoj obiteljskoj situaciji. Tako se u promo videu može vidjeti Kim kojoj Bruce pokazuje svoju najnoviju pedikuru. 'Želimo razumjeti njegovu borbu. Mislim da je njegova najveća briga da nas ne povrijedi', naglašava Kim u videu.

'Da sam znala za njegove probleme ne bih se udala za njega'

S novom situacijom teško se nosi i Kris Jenner, Bruceova bivša supruga, koja se slomila pred Kim, rekavši kako joj se čini da cijeli jedan dio njenog života nije ni postojao.

Podjetimo, u velikom intervjuu s Diane Sawyer krajem travnja, Bruce Jenner priznao je kako je on u biti – žena. Tijekom emitiranja, intervju je pratilo 17 milijuna gledatelja, a očekuje se kako će specijal 'About Bruce' također rušiti rekorde gledanosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene