Kardashiani

Skandali koje žele sakriti zauvijek – obitelj puna tajni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Kardashian jedna je od najpoznatijih reality obitelji na svijetu, no iza imena kriju se brojne tajne.

Oni su jedna od najpoznatijih obitelji u svijetu, a svi su članovi stekli svjetsku slavu u showu 'Keep Up With The Kardashians'. Show se počeo snimati 2007. godine, a od tada su se životi Kris, Brucea (Caitylin), Kim, Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie, Roba i ostalih članova znatno promijenili

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

Kim Kardashian udala se u dobi od 19 godina

Svi znaju za divnog Kanye Westa i bivšeg Krisa Humphriesa, no većina je zaboravila na prvog supruga slavne Kim - Damona Thomasa. Dok još nikome nije bilo bitno ime Kim K., ona je pobjegla u Las Vegas s Damonom kojem je tada bilo 29 godina i baš kako to često bude s brakovima na brzinu, ispostavilo se da stvari baš ne štimaju. Navodno je njezin prvi suprug bio nasilnog karaktera te ju je tjerao na liposukciju i ostale plastične operacije kako bi postala 'savršena'. Kao rezultat toga – rastali su se nakon tri godine. Damon sve njene tvrdnje negira, govoreći da je nikad nije udario te da mu je Kim često bila nevjerna.

Kris Jenner je varala supruga

Kris se proslavila udajom za Roberta Kardashiana – odvjetnika koji se proslavio u američkoj javnosti nakon što je branio O.J.Simpsona koji je bio optužen za ubojstvo supruge 1995. Umro je od raka 2003., a obitelj je naslijedila njegovu imovinu vrijednu 100 milijuna dolara. Kris je često puta nazvana kraljicom obitelji Kardashian, no prati ju glas varalice. Navodno je imala aferu s nogometašem Toddom Watermanom i to za vrijeme dok je bila udana za Roberta. Navodno je varala i Brucea, a svoju je prevaru priznala jedino sestri Karen.

Caitlyn Jenner (Bruce Jenner) možda je ubila nekoga

Početkom prošle godine Bruce Jenner sudjelovao je u prometnoj nesreći u kojoj je jedna osoba izgubila život. Svjedok navodi kako je Jenner naletio na stražnji dio automobila koji se nakon toga zabio u nadolazeći promet. Jennerova obitelj tvrdi kako su Brucea progonili paparazzi, čak njih pet, i kako je to glavni uzrok nesreće. S druge strane ABC’s Eye Witness News navodi kako nigdje u blizini nije bilo paparazza. Nakon suđenja, Jenner je oslobođen/na krivnje, no sumnja i dalje postoji. Iako je promijenio spol, to ne mijenja činjenicu da je cijeli slučaj ostao obavijen velom tajni.

Uvjeti proizvodnje kolekcije Kardashian

Kako je show 'KUWTK' postao sve popularniji, žene obitelji odlučile su iskoristiti svaki aspekt slave. Počele su ulagati i u ostale unosne poslove kao što su linija odjeće, cipele i parfemi. Problem uopće nije u tome da si curke zarade još više, problem je u tome kako nastaje ta odjeća. Velika je tajna da se linija odjeće s potpisom Kardashian proizvodi u Kini, mjestu gdje robu često radi jeftina radna snaga. Kako piše Jezebe, njihova se roba proizvodi negdje u provinciji Guangdong gdje radnici navodno dobivaju dolar po satu, a rade u nehumanim uvjetima. Naravno, zabranjeno im je govoriti o tome za koga rade i kako rade.

Naravno, tu se mogu još spomenuti i seks snimka Kim Kardashian koja je zahuktala cijelu stvar sa slavom te je omogućila da svi saznaju tko je Kim. Produkcijska kuća Vivid Entertainment koja u svojem posjedu ima većinu seks snimaka slavnih posjeduje i njezinu snimku od koje je sama Kim navodno zaradila 5 milijuna dolara. Šuškalo se kako je upravo Kris Jenner pustila u javnost snimku.

Velika vijest je bila diploma Kylie Jenner, no isto tako je velika tajna da mala curka punih usana nije uopće išla u školu. Nije željela ići u pravu školu pa su je podučavali kod kuće. No, to bi trajalo samo tri do četiri sata, a ostalih dvadeset je valjda učila kako napraviti da ti usta izgledaju punije.

Iako su im kamere po cijeloj kući, oni su ipak obitelj s bezbroj tajni.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene