Kakva promjena

Damir Kedžo operirao čeljust: Nakon 2 mjeseca izgleda potpuno drugačije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako o operaciji nije govorio u javnosti, domaći glumac i pjevač Damir Kedžo odlučio se na veliku promjenu.

Damir Kedžo je još prije prije dva mjeseca s obožavateljima na Facebooku podijelio video prije operacije, a sada se napokon i vide rezultati nakon operacije čeljusti.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Damir Kedžo o novoj pjesmi 'Kad ljubav stisne zube': 'Podsjetila me na vezu koju sam okončao pred godinu i pol. Bilo je bolno'

'Spremao sam se na tu operaciju sedam godina, javljam vam se da ne čujete od drugih izvora i da se diže velika medijska prašina oko toga', poručio je Damir putem Facebook videa. 

Imam poruku za vas :)

Posted by Damir Kedžo on Monday, February 23, 2015

A otkad je izašla vidjet van, i sam Damir prekinuo je šutnju nakon dva mjeseca. 'Hvala svima koji su mi pomogli i bili uz mene u ovoj, na trenutke, sve samo ne laganoj avanturi. I ne , nisam operirao usne. Samo su mi polomili pola lica kako bih mogao normalno jesti', otkrio je mladi pjevač i glumac.

U intervjuu za Gloriju otkrio je kako se na operaciju odlučio jer se godinama bori s urođenom deformacijom donje čeljusti, a i bilo mu je sve teže žvakati te je počeo fufljati. 'Morali su mi slomiti obje vilice. U bolnicu sam otišao s 80 kilograma, a nakon tjedan dana imao sam 14 manje', ispričao je Damir koji se mjesec dana oporavljao, jeo je samo kašice, a komunicirao je putem poruka. 

Dva mjeseca šutnje napokon gotova. Sutra na svim kioscima. Hvala svima koji su mi pomogli i bili uz mene u ovoj, na...

Posted by Damir Kedžo on Wednesday, April 22, 2015

Pred nekadašnim članom boy bend 'Saša, Tin i Kedžo' sada su neki novi izazovi, a mladi glazbenik ne krije i kako sada ima puno više samopouzdanja.

 

Day 30. The wires are GONE! A great day.

A photo posted by Damir Kedzo (@damirkedzo) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene