Pretužno

Tužan događaj u obitelji naše glumice, od majke i bake oprostile se uz emotivne opise: ''Fućkaljka oko vrata sad svira božansku glazbu...''

Vitomira Lončar - 8 Vitomira Lončar - 8 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vitomira Lončar - 8 Vitomira Lončar - 3 Vitomira Lončar - 1 Vitomira Lončar - 5 Vitomira Lončar - 4 Vitomira Lončar Vitomira Lončar Vitomira Lončar - 2 Vitomira Lončar - 6 +0 Vitomira Lončar - 7 Galerija

Glumica Vitomira Lončar podijelila je tužnu vijest kako je ovaj svijet napustila njezina majka te se od nje oprostila poduljim statusom i fotografijom.

Glumica Vitomira Lončar sa svojim je pratiteljima podijelila tužnu vijest kako je preminula njena majka.

Pogledaj i ovo showbuzz bravo! Domaća pjevačica će zapjevati susjedima, većina ju podržala: "Nadam se da oni koji su protiv neće zvati policiju"

Vitomira je na Facebooku podijelila zajedničku fotografiju s majkom na kojoj se čvrsto grle, a oprostila se poduljom emotivnom objavom koju je započela metaforom da se ugasio motor koji je uvijek vrtio 200 na sat i davao snagu za dalje.

''I zaustavio se motor za koji sam mislila da je nemoguće da ikada stane. Vrtio je 200 na sat otkako znam za sebe, a svoju je vrtnju od prvoga dana prenio i na mene. Otišla je mama. Motor. Ali ne običan. Motor na mlazni pogon. Motor koji je tako silno volio svoju vrtnju. Život'', započela je glumica.

''Odakle tolika strast za životom? Pa od dana dolaska na ovaj svijet dobivala je samo najgore moguće što se moglo dobiti. Rodila se kao 14. i posljednje od sedmero preživjele djece i to sa samo jednom funkcionalnom rukom. Tragično je izgubila mamu, moju baku sa samo 6 mjeseci, kada je otac, moj djed, stariju djecu podijelio različitim obiteljima, a mamu odveo nekoj ženi. Tragično je izgubila i tog (nevidljivog) oca kad joj je bilo 6 godina, a sljedećih je 8 živjela u kući s dvije žene i njihovom djecom. U čoporu. Dijelila je zdjelu s hranom sa svojim čoporom i prilagođavala mu se. Dom, u koji su ju poslali nakon što je završila osnovnu školu, bio je novi čopor. Ali, pravila svakog čopora su uvijek ista: prilagodi se, pomaži i dijeli što imaš. Budi koristan.''

Glumica se prisjetila i vremena kad je majka bila teško bolesna, ali joj je upravo to dalo snage da se izbori za život.

''I kada su me 2006. pozvali u bolnicu da se pozdravimo, jer neće dočekati jutro, rekla je, ne brini se, izborit ću se. I izborila se za produžetak utakmice koji je trajao 16 godina. Motor je ubacio u šestu brzinu. I spavanje i hranjenje bili su gubitak vremena.''

Vitomirina majka bila je nastavnica fiskulture, skijaška trenerica i rukometni sudac, a za svoj rad s djecom u sportu dobila je i Nagradu Grada Zagreba.

''Kada su mi prije tri tjedna javili da se više ne budi i ne govori, dogodilo se novo čudo! Dobila je još 16 dana sudačke nadoknade u utakmici života. Više nije mogla govoriti, ali na pitanje – želiš li živjeti, snažno je Bugi stisnula ruku. Da! Želim živjeti! I počela je vježbati, vježbati, neumorno vježbati. Ponovno je progovorila! Želim živjeti! Želim se boriti! Želim biti korisna svom čoporu! Ali u nedjelju, na Duhove, motor se u snu, mirno, prebacio u četvrtu dimenziju. I pridružio se čoporu koji je već prije otišao… Nedostajala im je tamo. Ovdje im više nije bila korisna. Netko i tamo, valjda, stalno mora hodati i obilaziti ekipu i pitati – treba li nešto donijeti ili napraviti… A fučkaljka oko vrata sada svira božansku glazbu'', napisala je emotivno Vitomira.

''Vidimo se ponovno, nakratko, ako budeš imala vremena između dvije partije bele… Volim te. A sad, juri! Čopor ne smije čekati!'' završila je glumica.

Od bake se na Instagramu oprostila i njena unuka i Vitomirina kći Buga Marija Šimić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buga Marija Simic (@bugamarijasimic)

Ona je s pratiteljima podijelila dvije bakine fotografije te također napisala emotivan opis kako će se sjećati drage bake.

''Sjećatću te se točno ovako. U svom filmu. Tvrdoglava do bola. Do te mjere da nisi ni zube htjela nositi jer su te smetali.''

''Ostat ćeš upisana u nama. U tvrdoglavim, Lončarevskim glavama i žilavim, upornim srcima koja se ne predaju. I koja uvijek nađu način. I najviše od svega - koja obožavaju život. Leti mirno, Baksi. I pleši gore. Oni tamo ni ne znaju kakav ih parti čeka'', završila je Buga.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović - 6 +9 Sanja Vejnović - 3 Celebrity Naša glumica nekad je krasila liste najljepših žena svijeta, a i danas joj se svi dive, i to ne samo zbog izgleda

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 6 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 +5 Iva Majoli - 2 Celebrity Iva Majoli bila je glavna zvijezda tuluma u Zagrebu, na koji je došla sjajno raspoložena i spremna za ples!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene