Praćenje od 0-24

Ako je suditi do sada, ovaj tjedan Farmu ne želite propustiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odnos Barbare i Tomislava od početka je svima bio zanimljiv.

 Mogli smo pratiti razvoj njihovog odnosa od simpatija prema ljubavi koja je rezultirala prosidbom. Iako se na prvu sve čini idiličnim, nisu svi farmeri uvjereni u Tomislave namjere.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Nakon pomne organizacije oko zaručničkog prstena, Tomislav je kleknuo pred Barbaru i zaprosio ju je, a ona je pristala! "Volim te jako i želim provesti ostatak života s tobom! I zato, molit ću te da mi kažeš iskreno, da mi se zakuneš u vječnu ljubav do kraja života", zaprosio ju je Tomislav!

Prati naše farmere 0-24h i nemoj propustiti nove pikanterije!

Ante je, kaže, bio počašćen što je prvi saznao, a zaruke je usporedio s cirkusom te kazao kako smatra da Barbara i Tomislav ipak nisu iskreni jedno prema drugome, a isto to smatra i Ankica koja je komentirala: „Moje iskreno mišljenje je da to nije iskrena ljubav. Ovo je neka igra koju sigurno igraju za sebe. Sretno im bilo, ali žao mi je ako će ispasti jako loše što pretpostavljam.“

Tko je u pravu, ostaje nam za saznati u novim epizodama Farme. Farmere možete pratiti 0-24 na OYO gdje nema skrivanja, a na vama je zaključiti je li njihova ljubav prava ili Tomislav samo igra dobru igru.

Osim ljubavnih intriga prošli tjedan obilježile su svađe i nepovjerenje prema Tomislavu kao gazdi!

Usprkos tome što su imali zeleni certifikat, na Sajmu nisu uspjeli puno zaraditi, svega 95 dukata. Kako su ovoga tjedna ostali bez 25 dukata zbog kazne, farmerska kasa postala je poprilično tanašna. To je izazvalo određenje sumnje farmera koji su tražili od Tomislava da pred svima izbroji dukate i objasni po koliko je dukata što prodao te koliko je na što potrošio.

Gledajući Farmu 0-24h mogli smo se uvjeriti da je to zaista bila goruća tema prošlog tjedna i svatko je imao komentar.
Sigurno smo da je pred nama još jedan izrazito zanimljiv tjedan gdje ćemo još svašta novog doznati.

Na OYO možete pratiti i sami zaključiti tko je na čijoj strani, a tko možda po vama kalkulira kako bi si osigurao finale. OYO ti nudi mogućnost da u bilo koje doba pogledaš što rade farmeri i stekneš svoj dojam o njihovim životima. Ti biraš kada, gdje i putem kojeg uređaja ćeš se uključiti!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene