otkrio novi film

Tko je bila djevojka koja je princezi Diani rekla da je zaljubljena u nju? Evo što se zaista događalo iza zatvorenih vrata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lik Maggie koja je u filmu "Spencer" prikazana kao bliska prijateljica princeze Diane povukao je mnoga pitanja, a odmah su krenula nagađanja je li temeljen na stvarnoj osobi.

Glumica Kristen Stewart po mnogima je savršeno odglumila princezu Dianu u novom filmu "Spencer" Pabla Larraina, priči koja prati tri turbulentna dana u dvorcu Sandringham za božić 1991. godine. I dok svi diskutiraju je li zaista brak princeze Diane i princa Charlesa izgledao onako kako je prikazan u filmu, mnogima je za oko zapela Dianina pomoćnica Maggie koju je u filmu utjelovila Sally Hawkins.

Pogledaj i ovo showbuzz Vječna inspiracija Mnogi već sad vjeruju da će baš ona princezu Dianu utjeloviti bolje od svojih 10 prethodnica, a pamtite li ih uopće sve?

U filmu, Maggie je Dianina bliska prijateljica i jedna od njezinih omiljenih pomoćnica koja je odijeva, a povuklo se odmah pitanje je li njezin lik temeljen na stvarnoj osobi. Bustle piše kako je to izmišljeni lik, ali to ne mora značiti da je daleko od istine.

Kraljevska biografkinja Anna Pasternak za Telegraph je nedavno ispričala kako je veza između članova kraljevske obitelji i osoba koje ih odijevaju izrazito intimna. Istaknula je kako to nije samo u vezi odijevanja, već nadilazi intimu u potpuno drugim sferama. Maggie u filmu "Spencer" princezi Diani u jednom trenutku priznaje da se zaljubila u nju, a odmah se počelo šuškati s kim je povezan taj lik.

I dok neki tvrde kako je kroz Maggie ispričana priča o Paulu Burrellu koji je s Dianom i Charlesom radio 1987. godine, drugi tvrde da je Maggie zapravo Anna Harvey, urednica Voguea koja je poznata po tome da je pomagala Diani u odabiru odjeće. Ističe se i kako bi Maggie zapravo mogla biti Dianina bliska prijateljica Fay Appleby koja je s njom proputovala svijet.

Scenarist filma "Spencer", Steven Knight, rekao je u intervjuu za Vulture kako Maggie nije temeljena na određenoj osobi, već je lik stvoren na temelju priča osoblja dvorca Sandringham. "Samo ću reći da sve ono što se u filmu čini očitim je stvarno istina", rekao je dvosmisleno Knight.

Prema povijesnim činjenicama, Diana je zaista imala osjećaj da ju svi promatraju, no nije poznato točno kakvu je vezu imala sa zaposlenicima palače ni je li se zaista toliko zbližila s nekima od njih.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić Celebrity Pogledajte s kime se to Hana druži dok Graše nema na vidiku, s lica ne skida široki osmijeh!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene