Tako si je zamislio

Tom Cruise privatni avion iskoristio je u neobične svrhe, na drugi kraj svijeta poslao ga je zbog slatkog razloga

Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Screenshot) Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom Cruise (Foto: Getty Images) +0 Tom Cruise (Foto: Getty Images) Galerija

Tom Cruise obožava jedan kolač iz pekare u Los Angelesu, a njime je iznenadio svoje kolege na setu filma "Nemoguća misija" u Velikoj Britaniji.

Glumac Tom Cruise navodno je poslao svoj privatni avion da mu dostavi 300 božićnih kolača. Tom, koji je s ekipom filma u Velikoj Britaniji, svoj avion je poslao u 8800 kilometara udaljeni Los Angeles kako bi mu donio kolače iz njegove najdraže pekare.

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

"Tom je htio počastiti svoju ekipu filma "Nemoguća misija" za Božić je odlučio je da su kolači iz Los Angelesa jedina opcija", kažu izvori bliski glumcu. Izvor dodaje kako je naručio posebne kolače po koje je onda poslao avion. "Sve se čini previše ekstravagantno, no Cruise je inače velikodušan stoga ne čudi da je htio napraviti nešto posebno za ekipu s kojom se svakodnevno druži već nekoliko mjeseci", tvrdi izvor za The Sun.

Već od ranije je poznato kako slavni glumac šalje kolegama i prijateljima kolače u vrijeme Božića. Kako pišu američki mediji, Tom inače iz jedne pekare u Woodland Hillsu redovito naručuje kolač s kokosom i bijelom čokoladom koji obožava.

Kristen Dunst, s kojom je glumio u filmu "Intervju s vampirom", jednom je prilikom rekla u intervjuu kako joj glumac svakoga Božića pošalje kolač. "Kod kuće taj poklon zovemo kolač Cruise. To je jednostavna torta od kokosa, ali ujedno i najbolja koju sam ikada okusila", rekla je glumica.

Sam glumac komentirao je kako obožava taj kolač, ali zbog šećera ga ne jede dok se priprema za nove filmove. Umjesto toga, pošalje ga dragim ljudima kako bi oni mogli uživati.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Nekad i sad Pogledajte kako je Vanja Modrić izgledala dok je još bila Lukina djevojka, zajedno su od njegove 19. godine!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene