Kako vrijeme leti!

Svijet je za nju saznao kad su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a danas joj je već 21 godina, evo kako izgleda!

Thylane Blondeau Thylane Blondeau Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau Thylane Blondeau Thylane Blondeau Thylane Blondeau +0 Thylane Blondeau Galerija

Thylane Blondeau postala je prava zvijezda nakon što je sa samo šest godina proglašena "najljepšom djevojčicom na svijetu".

Francuskinja Thylane Blondeau(21) proslavila se 2007. godine, kada je kao šestogodišnjakinja proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, a od tada je izgradila uspješnu makenkensku karijeru.

Pogledaj i ovo Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Oduvijek jedinstvena Nekada je pažnju plijenila kao najljepša djevojčica na svijetu, a danas to radi strastvenim prizorima s dečkom i time se hvali gdje stigne

Svoju besprijekornu ljepotu dokazuje i dan danas u svakom mogućem izdanju, a ovog puta pažnju je privukla u dvodijelnom plavom badiću koji je istaknuo njezinu zanosnu i vitku građu tijela.

Posebno je do izražaja dolazila i njezina tetovaža na desnoj strani rebara koja se proteže u dva reda.

Na Instagram profilu svakodnevno dijeli fotke u badićima, a u njima posebno izražava svoju preplanulu boju i savršenu figuru. 

Na zadnjoj objavi u jednodijelnom šarenom badiću pozirala je klečeći te je kao modni dodatak nosila sunčane naočale, a njezini pratitelji uputili su joj pregršt komplimenata na račun njezinog izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

"Prekrasna si", "Prava ljepotica", "Krasna si", "Savršena", "Goriš", "Top", samo su neki od komentara koji su se nizali.

Thylane je jako popularna i na Instagramu, gdje je prati više od šest milijuna ljudi, koji se svakodnevno dive njezinoj prirodnoj ljepoti. Nedavno je na društvenoj mreži otkrila da ima i dečka, a radi se o glumcu Benu Attalu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer Lucija Lugomer +14 Lucija Lugomer Celebrity Naša plus-size manekenka pohvalila se zanosnim oblinama u plićaku, neki su izrazili želju za jednom njenom osobinom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić +26 Marko Grubnić Celebrity Marko Grubnić pohvalio se novim luksuznim poklonom, sretan je kao malo dijete: ''Moja beba''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene